Kaksiot Tampere – kaupungin reiluimmat neliöt M2-Kodeilta

Etsitkö kaksiota Tampereelta? Jos sinulla on kiireellinen asunnon tarve ja toivot kohtuullista vuokraa, kannattaa tutustua millaisia kaksioita meiltä löytyy Tampereelta. Tarjoamme järkihintaista ja vaivatonta vuokra-asumista ilman vakuutta. M2-Kotien kaksiot Tampereella sijaitsevat eri puolilla kaupunkia hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tutustu vapaisiin asuntoihin ja löydä sinulle sopiva kaksio Tampereelta!

Täytä asuntohakemus

Kaksiot Tampere – katso uusimmat vapautuneet

M2-Kodeille hakeminen on helppoa

Näin haet asuntoa M2-Kodeilta

Löysitkö sinua kiinnostavan kaksion Tampereelta? Hienoa! Lue seuraavaksi artikkeli, jossa käymme vaihe vaiheelta läpi, miten haet vuokra-asuntoa M2-kodeilta.

Lue lisää

Kohtuuhintaista ARA-vuokra-asumista

Sopiiko ARA-tuettu koti minulle? Onko ARA-taloissa rauhatonta? Tutustu artikkeliin, jossa käymme läpi muutamia tyypillisimpiä harhaluuloja ARA-tuettuihin asuntoihin liittyen.

ARA-tuetut asunnot Mikä ihmeen ARA?

Tampereen kaksiot ovat kysyttyjä – muista nämä 3 asiaa, kun haet M2-Kodeille

  • Mitä laajemmat hakuehdot laitat hakemukselle, sen helpommin voimme tarjota sinulle sopivaa kotia. Jos kaksio Tampereelta ei ole sinulle ainut vaihtoehto, laajenna sijaintia ja jätä huoneistotyyppi tyhjäksi.
  • Tee vain yksi hakemus. Vaikka haluaisit hakea useampaa kaksiota Tampereelta, yksi hakemus riittää. Jos tilanteesi muuttuu, voit päivittää hakemustasi helposti verkkopalvelussamme.
  • M2-Kodeilla ei ole käytössä jonotusjärjestelmää. Asukasvalinnoissa noudatamme ARA:n kriteerejä.

Usein kysyttyä

Kaikki M2-Kotien talot Tampereella

Taiteilijatalo

Sarvijaakonkatu 3

Kaleva 33540 Tampere

Valmistumisvuosi: 2021

Kerrostalo, 22 asuntoa

Tuiskunkatu 1

Härmälä 33900 Tampere

Valmistumisvuosi: 2018

Kerrostalo, 63 asuntoa

Poteronkatu 2

Kalkku 33330 Tampere

Valmistumisvuosi: 2004

Kerrostalo, 31 asuntoa

Tamppikuja 4

Hervanta 33720 Tampere

Valmistumisvuosi: 2006

Kerrostalo, 54 asuntoa

55+

Mummunkuja 6

Kaukajärvi 33710 Tampere

Valmistumisvuosi: 2003

Kerrostalo, 32 asuntoa

Nollavakuus ja monta muuta hyvää syytä hakea M2-Kotien kaksioon

Kun muutat M2-Kotien kaksioon Tampereella, rahaa jää myös elämiseen. Lähtökohtaisesti M2-Kotien asunnoissa et joudu maksamaan vuokravakuutta. Poikkeuksena ovat tilanteet, joissa hakijalla on merkintöjä luottotiedoissa. Luottotietomerkintä ei estä hakemista M2-Kodeille, mutta tällöin vuokravakuutena peritään 1–3 kuukauden vuokraa vastaava summa.

Lue lisää

Kaksiot Tampere – viihtyisiin koteihin myös lemmikit tervetulleita

Vaikka Tampereen kaksioiden vuokrat ovat M2-Kodeilla kohtuulliset, se ei suinkaan tarkoita, että viihtyisyydestä tingittäisiin. Vanhojen M2-Kotien kunnostuksesta huolehditaan Koti kuntoon -huoneistoremontilla, jossa asunnot saavat uudet pinnat, kodinkoneet ja kylpyhuoneet. Koti kuntoon -remontin jälkeen asunto on kuin uusi!

Jos muutat M2-Kotien kaksioon Tampereella ja haluat asuntoon uutta ilmettä, voit hyödyntää myös maaliedun. 

Kaksiomme Tampereella sopivat eri elämäntilanteisiin

Oli kyseessä sitten muutto pienempään kotiin eron myötä, opiskeluiden alkaminen tai puolison kanssa yhteen muuttaminen löydät meiltä kaksiot toimivilla pohjaratkaisuilla. Työssäkäyville vuokrakaksio Tampereella on hyvä vaihtoehto silloin, kun toiveena on, että rahaa jää vuokran jälkeen myös elämiseen.

Vaikuta asumisviihtyisyyteen ja osallistu asukastoimintaan

M2-Kodeilla pääset vaikuttamaan kotitalosi asioihin myös asuessasi vuokralla, mikä ei monissa taloyhtiöissä ole mahdollista. Yhteisöllisyys on oleellinen osa asumista M2-kodeilla – lue lisää asukastoiminnasta.