Kodin kunnossapito, remontit ja maalit

Remontit ja kunnossapito

M2-Kodit vastaa asunnon kunnossapidosta, korjauksista ja kodinkoneiden toiminnasta.

Vain ammattilainen saa tehdä astianpesukone- tai pesukoneliitäntöjä. Tämä koskee myös ovisilmän, turvalukon, varmuusketjun ja sälekaihdinten asentamista. Remontti- tai muutostöitä ei saa tehdä ilman vuokranantajan lupaa. Pyydä lupa aina kirjallisesti.

Maalietu 

Haluatko maalata asuntosi seinät? Saat M2-Kotien asukkaana tarvittavat välineet ja laadukkaat maalit omatoimista maalausta varten. Uusissa kiinteistöissä ja Koti kuntoon -remonttien jälkeen maaliedun voit saada aikaisintaan kahden vuoden kuluttua.

Jos haluat maaliedun, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse m2.asiakaspalvelu@ysaatio.fi tai puhelimitse 09 7742 5500 ja kerro

  • nimesi
  • puhelinnumerosi
  • osoitteesi
  • asunnon tai maalattavien huoneiden lattiapinta-ala
  • haluatko noutaa paketin lähimmästä K-Raudasta vai toimitetaanko maalaustarvikkeet kotiovellesi

Jos haluat, että paketti toimitetaan kotiovellesi, yhteistyökumppanimme on sinuun yhteydessä. Ilmoita myös päivä, jolloin toivot saavasi maalaustarvikkeet.

Tarvikepaketin sisältö on hieman erilainen riippuen siitä, haetko sen K-Raudasta vai toimitetaanko se kotiovellesi. Molemmat sisältävät hyvät välineet laadukkaaseen maalaukseen.

Olemme Tikkurila Oy:n kanssa laatineen maalien värikartan, josta voit valita seinämaalisi sävyn.

 

M2-Kodit-värikartta

 

Huomaa, että esitteen värisävyt eivät näy oikein näytöllä tai tulostettuna. Varmista sävy maalikaupan aidosta värimallista.

Huomioithan, että saat maalata vain huoneistosi seinät.

 

Mitkä korjaustoimenpiteet kuuluvat asukkaan vastuulle? Tarkista täältä.

Lue lisää:

Julkaistu: | Artikkelit

Fressit seinät tekevät asunnosta oman kodin

Maaliedun avulla jokainen M2-Kotien asukas voi raikastaa kotinsa ilmettä helposti ja ilmaiseksi. Selkeät ohjeet auttavat tee se itse -projektissa alkuun.
Julkaistu: | Artikkelit

Näillä ammattilaisen vinkeillä onnistut kodin sisäpintojen maalauksessa

Maalaaminen tuo asunnolle nopeasti uuden, raikkaan ilmeen, kun sen tekee kunnolla. M2-Kotien vuokralaiset voivat saada maalauspaketin, jos kodin seinät kaipaavat maalaamista. Näillä ammattilaisen vinkeillä onnistut, vaikka pitelisit maalitelaa ensimmäistä kertaa kädessäsi.
Julkaistu: | Artikkelit

Mikä on asunnon normaalia kulumista?

Kun poismuuttotarkastus lähestyy, saattavat asunnon saamat pienet klommot huolestuttaa. Tämä juttu selvittää, mikä on M2-Kotien vuokra-asunnon normaalia kulumista, ja millaiset vauriot saatat joutua korvaamaan.