Asukastarina: Katariina, Tuomas ja Mila, Espoo

Millaista on asua M2-Kodeilla? Annetaan asukkaiden kertoa!

Tässä artikkelissa ääneen pääsee M2-Kotien talossa Espoossa asuva perhe. Artikkeli on alun perin julkaistu M2-lehdessä 2/2022.

Asukkaat: Katariina Pasanen, Tuomas Lemmetty ja Mila Pekkanen

Asuinpaikka: M2-Kotien asunto Runoratsunkadulla Espoossa

Asunto: 3 h + kk, 69 m2

Muuttaneet taloon: elokuussa 2022

Uutuuttaan hohtava asunto houkutteli muuttamaan toiselle paikkakunnalle

Asuimme aiemmin Tampereella, eikä muuttopäätös pääkaupunkiseudulle ollut vielä lukkoonlyöty. Sitten huomasimme tämän asunnon verkossa. Laitoimme hakemuksen vetämään, ja iloksemme meidät valittiin.

Pääsimme muuttamaan uutuuttaan hohtavaan kotiin, korkealle 16. kerrokseen elokuussa. Täältä on huikeat näkymät! Avaruutta tuo myös hieman normaalia korkeampi huonekorkeus.

On iso muutos vaihtaa asuinpaikkakuntaa, ja välillä on ollut vähän koti-ikäväkin. Kaikki on kuitenkin sujunut hyvin. Milan koulu on aivan tässä vieressä, ja me aikuiset pääsemme näppärästi töihin ja opiskelemaan. Luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä.

Meillä pelataan yhdessä paljon erilaisia lautapelejä. Lisäksi meillä soitetaan ja lauletaan. Uudessa kodissa on tilaa myös vetäytyä omaan rauhaan.

 

Löytyisikö täältä uusi koti myös sinulle?

Lue myös: Aktiivista asukastoimintaa ja muut asukasedut

 

Hienot yhteiset tilat kannustavat asukastoiminnan kehittämiseen

Naapurit vaikuttavat mukavilta ja talo on hieno. Saunojakin on kolme. Koska kaikki asukkaat ovat uusia, täällä voi varmasti itsekin vaikuttaa, miten yhteisiä tiloja käytetään. On hauska päästä kehittämään yhteistä tekemistä.

Odotamme innolla ensi kesää. Lasitetulla parvekkeella on tarkoitus kasvattaa ainakin yrttejä, salaattia, tomaatteja ja ehkä perunaakin. Tuomas on meillä innokas kokkaaja.

 

Näin haet asukkaaksi M2-Kodeille

Lue myös: Tyypillisimmät harhaluulot ARA-asuntoihin liittyen

 

Lemmikit tervetulleita! Vuoden vanhalla Lyyli-kissalla riittää virtaa tutkia uteliaana uutta ympäristöään.

 

Teksti: Leena Filpus, kuvat: Liisa Takala

7 hyvää syytä muuttaa M2-Kodeille

Meistä jokainen on oikeutettu omaan kotiin, riippumatta elämäntilanteesta tai palkkapussin koosta. Kun muutat M2-Kodeille, rahaa jää myös elämiseen.

Tarjoamme kaupungin reiluimmat vuokraneliöt opiskelijoille, perheille, nuorille aikuisille, työssäkäyville, eläkeläisille ja haastavassa elämäntilanteessa oleville.

Miksi M2-Kodit?

Etsi asuntoja