Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Nuolikatu 10

Asemantausta, 15100 Lahti

Remontoitu
Asuntoja
35 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1995
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1995
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Lahden Asemantausta on monipuolinen alue, joka sijaitsee nimensä mukaisesti loistavalla sijainnilla Lahden rautatieaseman kyljessä. Osoitteessa Nuolikatu 10 sijaitseva viihtyisä nelikerroksinen pienkerrostalo on valmistunut vuonna 1995 ja remontoitu Koti kuntoon -remontin myötä 2022. Koti kuntoon -remontissa asunnoista tulee uudenveroisia, sillä talon kaikki asunnot saavat uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet. Kylpyhuoneet laatoitetaan ja lattiat saavat uuden raikkaan ulkonäön näyttävän ja helppohoitoisen vinyylilankun myötä.

Pesutuvan käyttö sisältyy vuokraan. Talosta löytyy myös monikäyttöinen asukastila, jossa asukkaat ovat järjestäneet muun muassa yhteisiä jumppatuokioita. Oman kodin neliöiden lisäksi asukkailla on käytössään hyvät säilytystilat: irtaimistovarasto, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto.

Asemantausta asuinalueena

Asemantaustan kaupunginosa ja Nuolikadun asunnot sijaitsevat alle kahden kilometrin päässä Lahden keskustasta. Matka keskustaan käy kävellen reilu 20 minuutissa tai julkisilla kulkuyhteyksillä 15 minuutissa. Nimensä Asemantausta on saanut sijaintinsa vuoksi sen sijaitessa Lahden rautatieaseman takana eli eteläpuolella. Asemantaustasta löydät tätä nykyä neljä eri asuinaluetta, jotka ovat Anttilanmäki, Kittelä, Kullankukkula ja Marolinna.

Loistavan sijainnin lisäksi lähellä kattavia kulkuyhteyksiä ja keskustaa, Asemantausta tarjoaa lapsiperheille kattavat palvelut. Alueelta löytyy päiväkoteja, suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja ruokakauppa. Lahtelaiset ovat jääkiekkokansaa ja Asemantaustassakin harrastamaan pääsee alueella sijaitsevassa harjoitusjäähallissa. Jos jääkiekko ei maistu, löytyy alueelta myös oma keilahalli.

Kesäisin lähistöllä aivan Matkakeskuksen vieressä pääsee tutustumaan kulttuurihistoriallisestikin tärkeään kotieläinpihaan. Pihapiirin päärakennus ja navetta ovat molemmat 1900-luvun alkupuolen tuotoksia. Viereisessä Launeen kaupunginosassa Asemantaustankin asukkaita palvelee kauppakeskus Maili, josta löytyvät suuremmat kaupat Citymarketista monenlaisiin erikoistarvikeliikkeisiin. Launeella palvelee myös Prisma sekä lahtelaisten lapsiperheiden keskuudessa suosittu leikkipaikka, Launeen perhepuisto.

Lahdessa etäisyydet kaupunginosien välillä eivät ole pitkiä. Kuten muiltakin Lahden alueilta, myös Asemantaustasta on lyhyt matka luonnon ja vesistöjen ääreen olit sitten metsäpolkujen tai kesäisten uimarantojen perässä.

Nuolikatu 10 asunnot

Asuntoja on 35. Ne ovat kooltaan 45–80 m2. Talossa on sekä kaksioita että kolmioita, joissa löylyt ovat lähellä sillä jokaisesta asunnosta löytyy oma sauna. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Keittiöt on varustettu keraamisella liedellä, astianpesukoneella sekä jääkaappi-pakastimella. Erityisesti kesäaikaan iloa tuovat myös huoneistoihin kuuluvat huoneistopihat ja lasitetut parvekkeet.

DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys ja talopesulan käyttö sisältyvät vuokraan. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja tasataan kaksi kertaa vuodessa. Kohteessa on varallisuusrajat. Talo on savuton eli tupakointi on kielletty talon kaikissa sisätiloissa, myös parvekkeilla.

Talon tiedot

Sijainti
Nuolikatu 10, Asemantausta, 15100 Lahti
Asuntojen lukumäärä
35
Energialuokka
C2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Kuntosali
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Kotikatu Oy / Lahti
  • lahti@kotikatu.fi
  • 020 730 2990
  • Viilaajankatu 8, 15520 Lahti

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Huoneistotyypit tästä talosta