Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Ryytimaantie 2

Hämeenkylä, 01630 Vantaa

Tyyppi
4H+K+S
Pinta-ala
93,5 m²
Vuokra
1272 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
1

Huoneistossa oma sauna.

Kohteen tiedot

Hämeenkylän alueella toimii useita päiväkoteja, kouluja. Läheltä löydät myös kaupat ja palvelut tai halutessasi hurautat lähialueen marketteihin, kulkuyhteydet Kehä 3:lle ja pääväylille erinomaiset. Hämeenkylästä pääsee bussilla suoraan keskustaan, Petikon yritysalueelle tai vaikka Myyrmäen juna-asemalle. Talo sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä B.

Ryytimaantieltä on vain lyhyt matka myös mm. Hämeenkylän kartanoon, jonne voit piipahtaa vaikka lounaalle. Alueelta löytyy lapsille Soltorpin luonnonsuojelualueen vuonna 2018 avattu luontopolku.

Hämeenkylän läpi kulkee pyöräilyreittinäkin tunnettu keskiaikainen Kuninkaantie, jonka varrelta löytyy vielä vanhoja rakennuksia. Lammaslammen ulkoilualue on lenkkeilijöiden ja koiranulkoiluttajien suosiossa. Talvisin Lammaslammen ulkoilualueella pääsee hiihtämään Espoon Leppävaaraan asti.

Viihtyisällä pientalovaltaisella alueella sijaitsevan 1990-luvulla valmistuneen rivitalon 3-4 huoneen asunnoissa on kaksitasoinen pohjaratkaisu. Kaikissa asunnoissa on oma sauna.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Ryytimaantie 2, Hämeenkylä, 01630 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
11
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot lämmin ulkovarasto
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 102000 € 4x person 112000 € 5x person 122000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita neliöitä paikasta Vantaa