Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Tanssijantie 1

Ilola, 01390 Vantaa

Tyyppi
2H+K+S
Pinta-ala
66 m²
Vuokra
953 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
2

Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Ilola on Koivukylän suuralueen läntisin kaupunginosa Tuusulan rajalla. Kuten muitakin Koivukylän suuralueen kaupunginosia, myös Ilolaa ympäröi luonto. Sen itäreunalla on Rekolanmetsän iso virkistysalue, joka jatkuu pohjoisessa Kylmänojan korven luonnonsuojelualueena. Asuinalueiden välissä on useita puistoja. Ilolasta Leinelään ja edelleen Koivukylään kulkee kevyen liikenteen yhdysreitti, Koivutaival.

Alueen lähipalveluita ovat kolme päiväkotia, koulu ja lähikaupat sekä Koivukylän keskuksessa sijaitsevat suuret päivittäistavarakaupat, terveyspalvelut ja mm. kirjasto. Vantaan ammattiopisto Varian yksi toimipiste sijaitsee Koivukylän tuntumassa. Kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon on vain alle 10 km matkaa.

Lähin Kehäradan rautatieasema on vain reilun kilometrin päässä Leinelässä ja Koivukylän asemalle on matkaa noin kolme kilometriä. Suurimpia teitä ovat Koivukylänväylä sekä Tuusulanväylä, joita pitkin kulkevat myös HSL:n bussit. Alue kuuluu HSL:n vyöhykkeeseen C.

Tanssijantie 1 koostuu kolmesta 1990 luvulla valmistuneesta, kaksikerroksisesta pienkerrostalosta. Talot on rakennettu kauniille rinnetontille rauhalliseen, puistomaiseen ympäristöön. Asunnot ovat tilavia ja valoisia neliöitä, kolmioita ja kaksioita. Kaikissa asunnoissa on oma sauna sekä parveke, terassi tai asuntopiha. Talossa on myös kuivaushuone ja kerhotila.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2019. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Tanssijantie 1, Ilola, 01390 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
18
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot lämmin ulkovarasto
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 102000 € 4x person 112000 € 5x person 122000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Vantaa

Sorakuja 5

01350 Vantaa

60,5 m², 2H+K , 2. krs 859 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.