Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Puunhaltijankuja 1 ja 3

Leinelä, 01340 Vantaa

Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
40 m²
Vuokra
827 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.11.2023
Kerros:
3

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Kehittyvä ja viihtyisä Leinelä sijaitsee Koivukylän kaupunginosassa Kehäradan varrella. Lentoasemalle ja Tikkurilaan pääsee Leinelän asemalta muutamassa minuutissa. Rautatieasemilta löytyvät myös kaupunkipyörät. Lahden- ja Tuusulanväylille pääsee helposti autolla tai HSL:n bussilla Koivukylänväylä pitkin. Alue on HSL:n vyöhykkeellä C.

Leinelän alueella on päiväkoti ja päivittäistavarakauppa. Koivukylän puolelta löytyvät koulut sekä suuret päivittäistavarakaupat ja niiden vieruspalvelut.

Leinelää ympäröivät Epinkoskenpuisto ja Rekolanmetsän laaja luontoalue. Luonnon lisäksi Leinelän helmenä on sen julkinen taide. Modernit asuinkorttelit ja Leinelän rautatieasema on myös itsessään suunniteltu värikkäiksi ja taiteellisiksi.

Vuonna 2012 valmistunut Puunhaltijankuja 1 ja 3 tarjoaa viihtyisiä ja yksilöllisiä koteja niin perheille kuin yksineläjillekin. Modernissa kerrostalossa on neljä kerrosta ja yhteensä 72 asuntoa. Asuntojen materiaalit ovat ajattoman tyylikkäitä. Asuinhuoneiden lattiat ovat laminaattia, kylpyhuoneet on laatoitettu. Jokaisessa asunnossa on oma lasitettu parveke. Talossa on maksuton pesutupa.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Puunhaltijankuja 1 ja 3, Leinelä, 01340 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
72
Energialuokka
C2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 102000 € 4x person 112000 € 5x person 122000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Vantaa

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.