Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Tammistonkatu 11

Tammisto, 01520 Vantaa

Asuntoja
49 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
2005
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2005
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Tammistonkatu 11 talo on valmistunut vuonna 2005. Nelikerroksinen talo pitää sisällään 49 asuntoa. Tämä kohde sopii erityisesti löylyistä pitäville, sillä kaikista asunnoista löytyy oma sauna. Vuokraan sisältyy pesutuvan, kuivaushuoneen ja asukastilan käyttö.

Asukkaat voivat suunnitella yhteistä tekemistä ja hankkia harrastusvälineitä asukastilaan. Talosta löytyy myös irtaimisto-, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot.

Autoilijoille talosta löytyy yhteensä 59 lämpötolpallista parkkipaikkaa.

Tammisto asuinalueena

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Tammiston alue on suosittu asuinalue sen tarjoillessa asukkailleen monipuolisesti lähiluontoa ja kattavat palvelut. Alue on monille tuttu suurista kaupoistaan. Citymarket ja Lidl ovat palvelleet alueella jo useamman vuoden. Ruokakauppojen lisäksi alueella hoituu tarvittaessa niin kodinkone-, urheilu-, lastentarvike- kuin huonekaluostoksetkin. Tammiston naapurista löytyy pinta-alaltaan Suomen suurin kauppakeskus Jumbo ja sen yhteydestä viihdekeskus Flamingo keilahalleineen, elokuvateattereineen ja kylpylöineen.

Tammisto sijaitsee aivan Pohjois-Helsingin rajalla. Alueen läheisyydessä Helsingin puolella on rakastettu kotieläintila Haltiala, jossa lomailee kesäisin muun muassa hevosia, kanoja ja pupuja. Haltialan yhteydessä on myös kahvila, johon voi pysähtyä kesällä jäätelölle tai pienelle suolaiselle.

Aktiiviselle liikkujalle monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoaa läheinen Kartanonkosken urheilupuisto, jossa voi harrastaa yleisurheilua sekä erilaisia pallopelejä aina tenniksestä ja beach volleysta Suomen ensimmäisen multigolfradan tarjoamiin jalkapallo-, frisbee- ja puistogolfiin. Talvisin urheilupuistossa pääsee luistelemaan tekojäällä.

Luontokohteista merkittävin on Tammistonmäen luonnonsuojelualue, joka on suosittu retkipaikka. Keravanjoki ja Vantaanjoki yhdistyvät Tammiston eteläkärjessä ja alueella on kauniita ulkoilureittejä. Tuomarinkylän Ratsastuskoulu sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä.

Tammistossa viihtyvät monet, mutta erityisesti alue on lapsiperheiden ja pariskuntien suosiossa. Lapsiperheille alueelta löytyvät niin päiväkodit kuin Kartanonkosken koulun Tammiston opetuspiste.

Tammistoon ja Tammistosta liikut kätevästi bussilla, autolla tai polkupyörällä. Autoilijalle Tuusulanväylä ja Kehä III tarjoavat sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Tiheään kulkevien bussien ja lentokenttäbussien ansiosta Helsingin keskustaan pääsee kätevästi. Helsingin keskuspuiston polkuja pitkin pääsee liikkumaan aina Töölönlahdelle asti. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee muutaman kilometrin päässä.

Tammistonkatu 11 asunnot

Asuntoja on 49. Ne ovat kooltaan 49–79 m2. Talossa on kaksioita ja kolmioita, jotka sopivat niin pariskuntien kuin lapsiperheiden tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asuntojen lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Keittiöistä löytyy keraamiset liedet ja jääkaappi-pakastin. Vesi, DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys ja talopesulan käyttö sisältyvät vuokraan. Talossa on hissi. Näissä kodeissa pääset nauttimaan omien löylyjen lämmöistä. Kaikissa talon asunnoissa on lisäksi joko lasitettu parveke tai asuntopiha, jotka tuovat viihtyisyyttä asumiseen erityisesti kesäaikaan.

Tupakointi on kielletty talon sisätiloissa. Kaikkiin asuntoihin on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Tammistonkatu 11, Tammisto, 01520 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
49
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • M2-kiinteistöpalvelut
  • m2.kiinteistohuolto@ysaatio.fi
  • 09 7742 5545
  • Valtuustokatu 4 (sisäänkäynti Jokiniemenkadun puolelta), 01370 Vantaa

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 102000 € 4x person 112000 € 5x person 122000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.