Espoon Olarin uudiskohteen hakuaika alkaa

Espoon Olariin valmistuu syksyllä M2-Kotien kerrostalo. Kuusikerroksinen talo pitää sisällään 58 asuntoa loistavalla sijainnilla aivan Iso Omenan palveluiden vieressä. Asuntoja on yksiöistä kolmioihin. Hakuaika alkaa kesäkuussa.

Osoitteeseen Piispanportti 5, Espoon Olarissa valmistuu syyskuussa 6-kerroksinen uudiskohde. Talossa on yhteensä 58 asuntoa. Pienimmät asunnot ovat 30 m2 yksiöitä ja suurimmat 65 m2 kolmioita. Kattavien palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitseva talo takaa loistavat puitteet asumiselle. Talo sijaitsee kävelymatkan päässä kauppakeskus Iso Omenasta. 

  • Yksiöt ovat 30−34,5 m2. Yksiöiden vuokrat ovat alkaen 581 €/kk.
  • Kaksiot ovat 39,5−46,5 m2. Kaksioiden vuokrat ovat alkaen 706 €/kk.
  • Kolmiot ovat 53,5−65 m2. Kolmioiden vuokrat ovat alkaen 892 €/kk.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta. Jokaisessa huoneistoissa on vakiovarusteena astianpesukone ja keraaminen liesi. Lattiat ovat tyylikästä ja helppohoitoista laminaattia. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja. Kaikissa asunnoissa on joko lasitetut parvekkeet tai oma terassipiha. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. Vuokraan sisältyy 50 M internet-yhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asukkaiden iloksi talosta löytyy talosauna, talopesula ja kuivaushuoneet sekä asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Talosaunan yhteydessä on vilvoittelupiha. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto. Viihtyisällä ja suojaisalla sisäpihalla on oleskelu- ja leikkialueet, jotka ovat yhteiskäytössä naapuritalojen asukkaiden kanssa.

Talo ja sen kiinteistö on kokonaan savuton.

Hae asuntoa 5.−18.6.

Tutustu kohteeseen ja täytä hakemus!

Olari asuinalueena

Etelä-Espoossa sijaitseva Olari on viihtyisä ja monipuolinen asuinalue hyvien liikenneyhteyksien päässä. Länsiväylän pohjoispuolella sijaitsevasta Olarista on lyhyt matka Helsingin keskustaan ja kävelyetäisyyden päässä on Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin lukeutuva Iso Omena. Asuinalueen pohjoispuoli rajoittuu Espoon keskuspuistoon, mikä tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja harrastamiseen. 

Julkisella liikenteellä liikkuville on tarjolla erinomaiset liikenneyhteydet niin Espoon kuin Helsingin suuntaan. Läheisessä Kauppakeskus Iso Omenassa on bussi- ja metroliikenteen pysäkit. Länsiväylän kupeessa ja Kehä II vieressä sijaitseva Olari on myös autoilijoille otollinen asuinpaikka. 

Olarissa on useita päiväkoteja ja kaksi ylä- ja alakoulua.  Nuottalahden uimaranta ja Matinkylän ranta ovat molemmat alle 10 minuutin pyörämatkan päässä Olarin uudiskohteelta.

Näin haet asuntoa

Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus sinua kiinnostaviin vaihtoehtoihin. Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella.

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalintoihin vaikuttavat ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys ja hakijatalouden varallisuus. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat ja pienituloisimmat hakijat.

Valinnat asukkaista tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten sisällä niiden hakemusten kesken, joissa ARA-kriteerit täyttyvät ja joiden hakukriteerit vastaavat haettuja asuntoja. Oma tilanne asunnon tarpeen kiireellisyyden ja olemassa olevan varallisuuden osalta kannattaa täyttää hakemukselle mahdollisimman kattavasti.

Asukasvalinnat aloitetaan hakuajan päätyttyä. Asunnonhakijoihin, joille asuntoa voidaan tarjota, ollaan yhteydessä sähköpostitse kesä-heinäkuun aikana. Muuttamaan uudet asukkaat pääsevät syys-lokakuun vaihteessa.

Lue lisää asunnon hakemisesta M2-Kodeilla.

Hakuaika on auki 5.−18.6.

Tutustu kohteeseen ja täytä hakemus!