M2-Kodit

Taustaa

Kohtuuhintainen koti kaikille

M2-Kodit perustettiin vuonna 2003. Alkuperäiseltä nimeltään se oli Kiinteistö Oy Y-Asunnot. Asuntokannan laajentuessa vuosina 2015–2016 nimi päätettiin vaihtaa samassa yhteydessä, kun uusi urbaanin kohtuuhintaisen vuokra-asumisen konsepti kehitettiin.

M2-konseptiin sisältyy ajatus kohtuuhintaisesta asumisesta, jossa asunnon tai palveluiden laadusta ei tarvitse edullisesta hinnasta huolimatta tinkiä. Urbaanin kohtuuhintaisen asumisen konsepti kehitettiin yhteistyössä ajatushautomo Demos Helsingin, yhteistyökumppaneiden ja asukkaiden kanssa.

M2-Kotien toimitusjohtaja on Juha Kaakinen, joka on myös omistajan eli Y-Säätiön toimitusjohtaja. Kiinteistö Oy M2-Kotien hallitukseen kuuluvat Kaakisen lisäksi Matti Harjuniemi, Jukka Koskinen ja Aleksi Randell.

Juha Kaakinen”Ei ole yksinkertaisempaa tapaa vähentää kestävyysvajetta, kuin rakentaa asuntoja asunnottomille. Oma asunto on perusta, joka luo edellytykset muulle hyvälle elämälle, työlle, terveydelle ja ihmissuhteille. Asunnottomuuden poistaminen on mittari yhteiskunnan oikeudenmukaisuudelle.”