Mitä saa maalata ja remontoida?

Kaipaavatko asuntosi seinäpinnat uutta ilmettä ja haluaisit maalata ne? Saat M2-Kotien asukkaana tarvittavat välineet ja laadukkaat maalit omatoimista maalausta varten. Mikäli asuntosi on maalattu äskettäin tai vastavalmistunut, et välttämättä saa tarvikkeita.

Kun suunnittelet maalaamista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme m2.asiakaspalvelu@ysaatio.fi, puh. 09 7742 5500. Kerro nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, asunnon tai maalattavien huoneiden lattiapinta-ala sekä haluatko noutaa paketin lähimmästä K-Raudasta vai toimitetaanko maalaustarvikkeet kotiovellesi. Jos haluat, että paketti toimitetaan kotiovellesi, yhteistyökumppanimme on sinuun yhteydessä. Ilmoita myös päivä, jolloin toivot saavasi maalaustarvikkeet.

Tarvikepaketin sisältö on hieman erilainen riippuen siitä, haetko sen K-Raudasta vai toimitetaanko se kotiovellesi. Molemmat sisältävät hyvät välineet laadukkaaseen maalaukseen.

Olemme yhteistyössä Tikkurila Oy:n kanssa laatineet vesiohenteisien sisämaalien värikartan, josta voit valita maalarinvalkoisen sävyn lisäksi haluamasi keskitumman sävyn.

M2-värisävyt (pdf) >>

Huomaa, että esitteen värisävyt eivät näy oikein näytöllä tai tulostettuna. Varmista maalikaupan aidosta värimallista sävyt.

Katon tai kalusteiden maalaamisen suorittavat ammattilaiset. Ole tarvittaessa yhteydessä isännöitsijään.

Lue myös: Näillä ammattilaisen vinkeillä onnistut kodin sisäpintojen maalauksessa

Remontit vuokra-asunnossa

Ilmoita kaikista mahdollisista vioista viipymättä joko talon huoltoon tai isännöitsijälle. Vuokranantaja vastaa asunnon kunnossapidosta ja korjauksista, asunnon laitteiden kuten jääkaapin toiminnasta ja muutostöistä.

Remontti- tai muita muutostöitä ei saa tehdä ilman vuokranantajan lupaa. Lupa muutoksiin on syytä pyytää vuokranantajalta kirjallisesti. Mikäli haluat itse tehdä jotain muutos- tai asennustöitä kodissasi, ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluun.  Älä tee ilman lupaa astianpesukone-, tai pesukoneliitäntöjä, äläkä maalaustöitä. Tämä koskee myös ovisilmän, turvalukon, varmuusketjun ja sälekaihdinten hankkimista ja asentamista, jotka täytyy antaa ammattilaisten hoidettavaksi.


Mitä mieltä olit aiheesta?