3 kpl

3H+K+S Uustorpankatu 2

Ahtiala, 15300 Lahti

Pinta-ala
75,00 m²
Vuokra
934 - 949 €
Talotyyppi:
Luhtitalo
Valmistumisvuosi:
1993
Vuokraan sisältyvä DNA laajakaista 10 Mbit/s

Kohteen tiedot

Lahden koillispuolella – noin seitsemän kilometrin etäisyydellä keskustasta – sijaitseva Ahtiala on pientalovaltainen kaupunginosa. Alueella asuu paljon lapsiperheitä erityisesti luonnonläheisen asuinympäristön ansiosta. Alasenjärven eteläpuolella sijaitsevat Herrasmanni ja Uustorppa ovat pienkerrostaloja, rivitaloja ja omakotitaloja käsittävä asuntoalue, joka rajautuu Herrasmannin virkistys- ja retkeilyalueeseen.

Uimaranta, venevalkama ja valaistu ulkoilureitti ovat miltei vieressä. Päiväkoti sijaitsee alueen itäreunassa ja Ahtialan ostoskeskus on puolen kilometrin päässä. Ahtialan ostoskeskuksesta löytyy paljon erilaisia kaupallisia palveluita kuten lähikauppa, apteekki, R-kioski, ravintola ja kukkakauppa. Myös asiamiesposti toimii elintarvikeliikkeen yhteydessä. Ostoskeskuksen läheisyydessä on myös kylmäasema ja leipomo, elintarvikekioski ja pizzeria.

1993 valmistuneissa luhtitaloissa on avarat, valoisat ja pohjaratkaisuiltaan toimivat huoneistot. Rakennukset ovat osin kaksi- osin kolmekerroksisia, alaosaltaan punatiiliverhottuja taloja. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna ja toisen kerroksen huoneistoissa on myös parveke.

Ensimmäisen kerroksen huoneistoissa on oma pieni piha-alue. Rakennusrypäs sijoittuu tontille U:n muotoon ja talojen keskelle jää viihtyisä piha-alue leikkipaikkoineen.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2019. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu (vinyylilankku) sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty keraaminen liesi kiertoilmauunilla ja astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Uustorpankatu 2, Ahtiala, 15300 Lahti
Asuntojen lukumäärä
28
Energialuokka
E2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Kuntosali
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula