32 kpl

1H+KT Tuiskunkatu 1

Härmälä, 33900 Tampere

Pinta-ala
30,00 - 34,00 m²
Vuokra
529 - 581 €
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2018
Vuokraan sisältyvä ELISA laajakaista 10 Mbit/s

Kohteen tiedot

Härmälänranta on viihtyisä uusi asuinalue Pyhäjärven etelärannalla, noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Vuosia sitten alueella toimi lentokonetehdas ja merkkejä pitkästä ilmailuhistoriasta on säilytetty alueella. Kaupungin keskustaan pääsee erinomaisesti toimivan julkisen liikenteen lisäksi myös kävellen tai polkupyörällä.

Jatkuvasti kehittyvällä asuinalueella on mm. lähikauppa, kirjasto ja kioski. Lisäksi aivan läheltä Pirkkalan kunnan puolelta löytyy monipuolisesti palveluita.

Härmälänrannassa on hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen esimerkiksi Härmälänsaaressa ja Pyhäjärven rannan puistoalueilla. Alueella toimii myös aktiivisesti Härmälänrannan asukasyhdistys, joka järjestää erilaisia tapahtumia alueen asukkaille.

Talo valmistui vuonna 2018. Hissillisessä 8-kerroksisessa talossa on 63 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 30 neliön yksiöstä 66 neliön kolmioon. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Asuntojen pintamateriaalit ovat moderneja ja pohjaratkaisut toimivia. Asuntojen varustukseen kuuluu astianpesukone.

Talossa on myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot, pyörävarasto sekä maksuton pyykkitupa ja kuivaushuone. Ylimmässä kerroksessa on suuri kerhohuone ja saunatilat sekä kattoterassi. Talon autopaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä autohallissa ja niitä on vuokrattavissa erillistä maksua vastaan. Saatavuus vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Elisan 10 Mbit/s laajakaista sisältyy vuokraan. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on savuton.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Tuiskunkatu 1, Härmälä, 33900 Tampere
Asuntojen lukumäärä
63
Energialuokka
C
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Varallisuusrajat Tampere

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 56000 € group 68000 € groups 84000 € 4x person 94000 € 5x person 104000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.