Pohjakuva

Tuiskunkatu 1

Härmälä, 33900 Tampere

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
30,5 m²
Vuokra
635 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
8

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Härmälänranta on viihtyisä uusi asuinalue Pyhäjärven etelärannalla, noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Vuosia sitten alueella toimi lentokonetehdas ja merkkejä pitkästä ilmailuhistoriasta on säilytetty alueella. Kaupungin keskustaan pääsee erinomaisesti toimivan julkisen liikenteen lisäksi myös kävellen tai polkupyörällä.

Jatkuvasti kehittyvällä asuinalueella on mm. lähikauppa, kirjasto ja kioski. Lisäksi aivan läheltä Pirkkalan kunnan puolelta löytyy monipuolisesti palveluita.

Härmälänrannassa on hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen esimerkiksi Härmälänsaaressa ja Pyhäjärven rannan puistoalueilla. Alueella toimii myös aktiivisesti Härmälänrannan asukasyhdistys, joka järjestää erilaisia tapahtumia alueen asukkaille.

Talo valmistui vuonna 2018. Hissillisessä 8-kerroksisessa talossa on 63 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 30 neliön yksiöstä 66 neliön kolmioon. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Asuntojen pintamateriaalit ovat moderneja ja pohjaratkaisut toimivia. Asuntojen varustukseen kuuluu astianpesukone.

Talossa on myös asuntokohtaiset irtaimistovarastot, pyörävarasto sekä maksuton pyykkitupa ja kuivaushuone. Ylimmässä kerroksessa on suuri kerhohuone ja saunatilat sekä kattoterassi. Talon autopaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä autohallissa ja niitä on vuokrattavissa erillistä maksua vastaan. Saatavuus vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyy vuokraan. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on savuton.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Tuiskunkatu 1, Härmälä, 33900 Tampere
Asuntojen lukumäärä
63
Energialuokka
C2013
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Tampere

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 97000 € 4x person 107000 € 5x person 117000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita yksiöitä Tampere

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.