Espoon Vermonniityn uudiskohdehaku alkaa

Osoitteeseen Runoratsunkatu 9, Espoon Vermonniittyyn, valmistuu kesän lopussa 122 uutta vuokrakotia. Hakuaika asuntoihin alkaa toukokuun alussa.

Vermonniityn uudiskohteen hakuaika lähestyy. Talon 16 kerrokseen valmistuu 122 uutta asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja. Talon sijainti on loistava lähellä kauppakeskus Sellon kattavia palveluita ja kulkuyhteyksiä. Asukashaku käynnistyy 2.5.

  • Yksiöt ovat 32,5   ̶38,5 m2. Yksiöiden vuokrat ovat alkaen 620,94 €/kk.
  • Kaksiot ovat 38,5   ̶51 m2. Kaksioiden vuokrat ovat alkaen 755,23 €/kk.
  • Kolmiot ovat 62   ̶69 m2. Kolmioiden vuokrat ovat alkaen 918,91 €/kk.
  • Neljän huoneen asunnot ovat 85 m2. Vuokrat ovat alkaen 1178,04 €/kk.

Jokaisessa huoneistoissa on vakiovarusteena astianpesukone ja keraaminen liesi. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja. Talo on osa korkean rakentamisen korttelia. Ylimmistä kerroksista löytyy asukkaiden käytössä olevat saunatilat upeilla näkymillä. Irtainvarastot löytyvät talon sisääntulokerroksesta. Kaikki uudiskohteemme ovat savuttomia, joten myös tämä talo on savuton. Hakuaika on 2.5.   ̶15.5.

Tutustu koteihin ja hae asuntoa! 

Vermonniitty on uutta Espoota

Vermonniitty sijaitsee keskeisellä paikalla loistavien palveluiden ja liikenneyhteyksien varrella aivan Leppävaaran kupeessa. Tätä uutta asuinaluetta ympäröi merellinen ja historiallinen miljöö, joka tarjoaa koteja niin yksinasuville kuin suuremmille perheille. Kaupunginosan nimi liittyy vanhaan paikannimeen Vermoängen, joka oli Vermon raviradan alueella sijainnut niitty.

Liikuitpa sitten autolla, julkisilla tai pyörällä, pääset Vermonniitystä kätevästi joka suuntaan. Leppävaaran juna-asema on kävelymatkan päässä ja junamatka Helsingin keskustaan kestää 13 minuuttia. Autoillen sama matka taittuu 15 minuutissa. Myös Espoon julkisen liikenteen poikittaiset yhteydet toimivat ja Helsingin lisäksi Vermonniitystä pääsee yhtä kätevästi myös Keilaniemen ja Turun suuntaan. Rakenteilla oleva Raide-Jokeri tulee valmistuessaan kulkemaan aivan alueen vierestä parantaen alueen vetovoimaa entisestään.

Vermonniityn lähiympäristö tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Shoppailemaan, syömään tai muita asioita hoitamaan voi lähteä kävelymatkan päässä olevaan kauppakeskus Selloon, jossa on yli 170 liikettä. Lähialueelta löytyvät peruspalvelut, kuten oma kauppa, koulut ja päiväkodit. Ulkoilusta ja luonnosta nauttiville on monipuoliset ulkoilu- ja luontoreitit ja mikä parasta: merenrantaan pääsee kävellen viidessä minuutissa. Harrastuksiinkaan ei ole pitkä matka, sillä läheltä löytyy esimerkiksi maauimala, ravirata ja golf-kenttä.

Näin haet asuntoa

Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus sinua kiinnostaviin vaihtoehtoihin. Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella.

M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja. Asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys huomioiden. Etusijalla ovat kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat ja pienituloisimmat hakijat. Tuusulan uudiskohteen asuntoihin on tulorajat.

Asukasvalinnat tehdään hakuaikana tulleiden hakemusten sisällä niiden hakemusten kesken, joissa ARA-kriteerit täyttyvät ja joiden hakukriteerit vastaavat haettuja asuntoja. Oma tilanne asunnon tarpeen ja tulojen osalta kannattaa täyttää hakemukseen mahdollisimman kattavasti.

Asukasvalinnat aloitetaan hakuajan päätyttyä. Asunnonhakijoihin, joille asuntoa voidaan tarjota, ollaan yhteydessä sähköpostitse touko-kesäkuun aikana. Uusiin koteihin päästään muuttamaan elokuun alusta.

Lue lisää asunnon hakemisesta M2-Kodeilla.

Tutustu koteihin ja hae asuntoa!