M2-Kotien asukasedut

Huolehdimme, että asut hyvin. M2-Kotien asukkaana saat käyttöösi erilaisia asukasetuja.

Vakuus 0 euroa

M2-Kotien vuokra-asuntojen vakuus on 0 euroa. Tarkistamme hakijan luottotiedot ennen sopimuksen tekemistä. Jos sinulla on merkintöjä luottotiedoissasi, vakuus on 1-3 kuukauden vuokraa vastaava summa.

Lemmikit sallittu

Koirat, kissat ja jyrsijät ovat rakkaita perheenjäseniä ja asukkaita siinä missä ihmisetkin. Lemmikkieläinten pitäminen M2-vuokra-asunnossa onkin ehdottomasti sallittua.

Vuokraan sisältyvä nettiyhteys

Lähes jokaisen M2-Kotien asunnon vuokraan sisältyy 10 Mbs nettiyhteys.

Tarkista talosi nettiyhteys ja operaattori:

Kun otat netin käyttöön tai haluat nopeamman yhteyden, ota yhteyttä operaattoriisi.

Maalietu

Maaliedun avulla jokainen M2-Kotien asukas voi maalata kotinsa seinät maksutta vaikka heti sisäänmuuttaessa. Saat M2-Kotien asukkaana tarvittavat välineet ja laadukkaat maalit omatoimista maalausta varten. Uusissa kiinteistöissä ja Koti kuntoon -remonttien jälkeen maaliedun voit saada aikaisintaan kahden vuoden kuluttua.

Lue myös: Fressit seinät tekevät asunnosta oman kodin. 

Vakuutukset

M2-Kotien asukkaat on vakuutettu kiinteistön alueella voimassaolevalla AsumisPlus-ryhmävakuutuksella, joka on laajempi kuin perinteinen talkoovakuutus. AsumisPlus -vakuutus sisältää talkoovakuutuksen lisäksi esimerkiksi avainturvan ja asumisen keskeytysturvan. Lisätietoja AsumisPlus -vakuutuksesta ja korvauksen hakemisesta.

Tarvitset huoneistoosi myös kotivakuutuksen.

Lue myös: Näin M2-Kotien asukas hyötyy kotivakuutuksesta.

Asukastapahtumat

M2-Kotien talotoimikunnat ja alueryhmät järjestävät monia turvallisuuteen, liikuntaan, hyvinvointiin ja hauskaan yhdessäoloon liittyviä tapahtumia.

Lue lisää asukastoiminnasta, katso tulevat asukastapahtumat ja ilmoittaudu mukaan alueesi tapahtumiin!

M2-lehti

M2-Kotien asukkaana saat ilmaisen asukaslehden kaksi kertaa vuodessa. Lue aikaisemmin ilmestyneet M2-lehdet tai jätä juttuvinkki!

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje, niin kuulet asumisen ajankohtaiset aina uudiskohteista asukastapahtumiimme ensimmäisten joukossa!