Kesätöihin haetaan nyt!

Haemme kesätyöntekijöitä monenlaisiin tehtäviin vihertyöntekijöistä, asiakaspalvelutyöhön ja ostoreskontranhoitajaksi eri puolille Suomea. Oletko sinä seuraava kesätyöntekijämme?


Meillä pääsee tekemään merkityksellistä työtä asumisen ja kotien parissa. Olemme osa Suomen neljänneksi suurinta vuokranantajaa, Y-Säätiö-konsernia.

Pidämme huolta asukkaistamme ja asunnoistamme. Meillä on töissä yli 160 asumisen ammattilaisten joukko, joiden työtehtävät jakautuvat M2-Kotien ja Y-Säätiön välillä. Töitä tehdään asukkaidemme parissa muun muassa palveluneuvojien, isännöitsijöiden, asumisneuvojien ja vuokrausneuvottelijoidemme työtehtävissä.

Lue kesätyöntekijöidemme kokemuksia.

Olemme palkittu kesätyönantaja. Vuonna 2019 meidät palkittiin parhaana kesätyönantajana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Viime kesänä sijoituimme kilpailun toiseksi. Kilpailun arviot perustuvat kesätyöntekijöiden antamiin arvioihin.

Tutustu kesätöihimme ja hae!

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Olemme mukana kampanjassa myös kesällä 2021.


Mitä mieltä olit aiheesta?