Vuokra-asunto Laajasalossa on suosittu valinta monelle Helsingin alueen asunnon etsijälle, sillä alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä vihreällä asuinalueella. 

Yliskylän puistokatu 5

Laajasalo, 00840 Helsinki

71 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 2000
Kerros: 1 Talossa on hissi Vapaa
1226 €/kk

Vuokra-asunnot Laajasalossa Helsingissä

Vuokra-asunto Laajasalossa Helsingissä on hyvä valinta niille, jotka arvostavat asumista Itä-Helsingin kauneimman luonnon, aavan meren ja vehreiden ulkoilumaastojen lähellä. Alue soveltuu hyvin koiranomistajille ja rauhaa rakastaville ulkoilmaihmisille. Vuokra-asunto Laajasalon alueella sopii myös lapsiperheille, sillä alueella löytyy kouluja ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Laajasalo on kehittyvää aluetta ja sinne rakennetaan paljon uutta ja samalla myös alueen palvelut paranevat. 

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Laajasalo

Vuokra-asunnot Laajasalossa ovat lähellä hyviä palveluita

M2-Kotien vuokra-asunnot Laajasalossa sijaitsevat lähellä ostoskeskus Saarta. Kävelymatkan päässä löytyvät myös koulut ja päiväkodit. Laajasalossa löytyy erittäin paljon liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille. Parasta Laajasalossa on kuitenkin mahtavat ulkoilumaastot ja meren läheisyys. Laajasalon uimaranta on lyhyen kävelymatkan päässä. Laajasaloon, varsinkin Kruunuvuorenrantaan rakennetaan paljon uusia asuntoja ja alueen palvelut kehittyvät samalla kun asukkaita tulee lisää.

Laajasalon vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Laajasalon vuokra-asunnot sijaitsevat lähellä bussipysäkkiä, mistä pääsee kätevästi Herttoniemeen ja sieltä metrolle. Laajasalosta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja omaa autoa ei välttämättä tarvitse. Liikenneyhteydet Laajasaloon paranevat entisestään kun silta valmistuu yhdistäen saaren Helsingin keskustaan raitiovaunuyhteydellä. Polkupyörä on myös hyvä kulkuneuvo alueella ja pyöräillen teet hyvin päivittäiset ostosmatkat ja saat hyötyliikuntaa työmatkoihin.