Vapaat vuokra-asunnot , Ruoholahti

Vuokra-asunto Ruoholahden alueella on suosittu valinta monelle Helsingin alueen asunnon etsijälle. Alue sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien päässä ja merellisessä ympäristössä.

Selkämerenkatu 12

Ruoholahti, 00180 Helsinki

53 m², 2H+KK+S
Valmistumisvuosi: 1993
Talossa on hissi Vapautumassa 1.8.2022
1047.47 €/kk

Vuokra-asunnot Ruoholahdessa Helsingissä

Vuokra-asunto Ruoholahdessa Helsingissä on hyvä valinta niille, jotka haluavat asua lähellä kaupungin sykettä ja palveluita. Ruoholahden vuokra-asunnot sijaitsevat alueella, missä et tarvitse autoa vaan kaikki löytyy kävelymatkan päässä. Vaikka Ruoholahti on osa Helsingin keskustaa, tuo meren läheisyys alueelle viihtyisyyttä. Muutto Ruoholahteen sopii myös lapsiperheille, sillä alueella löytyy päiväkoteja, kouluja ja suojaisia leikkipaikkoja.

Kaikki M2-Kotien talot

Ruoholahti

Vuokra-asunnot Ruoholahdessa ovat lähellä hyviä palveluita

M2-Kotien vuokra-asunnot Ruoholahdessa sijaitsevat lähellä Helsingin keskustaa. Vaikka Ruoholahdesta ei ole pitkä ydinkeskustaan, löytyy alueelta paljon myös omia palveluita. Kauppakeskus Ruoholahdessa löytyy kauppoja ja ravintoloita alueelta löytyy joka lähtöön. Kävelymatkan päässä löytyvät myös koulut ja päiväkodit. Ulkoilijalle sopii hyvin kävely Ruoholahdenkanavan rannoilla tai Länsiväylän toisella puolen kohden suosittua Hietsun rantaa ja Seurasaareen.   

Ruoholahden vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Ruoholahden vuokra-asunnot sijaitsevat Helsingin keskustassa. M2-Kotien vuokra-asunnot Ruoholahti-alueella ovat pienen matkan päässä metroasemasta ja ratikkareitit ja bussilinjat lisäävät vaihtoehtoja liikkua ympäri pääkaupunkiseutua kätevästi. Autoa ei kaupunkilainen juurikaan tarvitse ja polkupyörä on hyvä kulkuneuvo alueella. Pyöräillen teet hyvin päivittäiset matkat ja saat hyötyliikuntaa.