Vuokra-asunto Arabianrannassa suosittu valinta monelle Helsingin alueen asunnon etsijälle, sillä alueella on hyvät liikenneyhteydet ja palvelut. Arabianranta sopii hyvin niin lapsiperheille kuin yksin asuville. 

Gunnel Nymanin katu 8

Toukola, 00560 Helsinki

47,5 m², 2H+KK
Valmistumisvuosi: 2005
Kerros: 3 Talossa on hissi Vapautuu 1.4.2023
991 €/kk

Gunnel Nymanin katu 4

Toukola, 00560 Helsinki

47 m², 2H+KK
Valmistumisvuosi: 2005
Kerros: 3 Talossa on hissi Vapautuu 1.4.2023
1005 €/kk

Gunnel Nymanin katu 4

Toukola, 00560 Helsinki

59 m², 2H+K
Valmistumisvuosi: 2005
Kerros: 4 Talossa on hissi Vapautuu 01.04.2023
1122 €/kk

Gunnel Nymanin katu 8

Toukola, 00560 Helsinki

75 m², 3H+K+S
Valmistumisvuosi: 2005
Kerros: 2 Talossa on hissi Vapaa
1424 €/kk

Vuokra-asunnot Arabianrannassa

Vuokra-asunnot Arabianrannassa, Toukolan alueella ovat hyvällä sijainnilla. Arabianrannassa löytyy palveluita ja kaupunginosa on ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Lisäksi viereinen Vanhankaupunginlahti ja muut läheiset viheralueet tarjoavat upeita ulkoilumahdollisuuksia. Arabianrannan vuokra-asunnot ovat suosittuja ja alueen vetovoima houkuttelee monia muuttamaan sinne. Arabianrannan asunnot ovat lähellä monia oppilaitoksia, joten kaupunginosassa on nuorekas ilmapiiri, mutta alue sopii hyvin myös lapsiperheille ja vanhemmille asukkaille.

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Toukola

Vuokra-asunnot Arabianrannassa ovat hyvien palveluiden lähellä

Arabianrannan vuokra-asunnot ovat haluttuja, sillä alueella on kiinnitetty erityistä huomiota viihtyvyyteen. Pihoilla ja kaduilla voi törmätä tilataiteeseen ja viheralueet ovat lähellä. Arabianrannassa on myös monia kouluja lapsiperheille aivan kävelymatkan päässä ja läheisen Taideyliopiston ja muiden korkeakoulujen toimipisteissä opiskelee tuhansia opiskelijoita. Arabianrannan asunnot ovat myös hyvien palveluiden lähellä, sillä lähimarketteja löytyy useita ja kauppakeskus Arabiassa on lisäksi ravintoloita ja erikoisliikkeitä. Kaukana eivät ole myöskään Helsingin keskustan liikkeet. Ratikalla pääsee kätevästi lyhyen matkan päähän Mäkelänrinteen uintikeskukseen. Arabianranta on asuinalueena kaupunkimainen ja siellä on kantakaupungin sykettä ja palveluita, mutta samaan aikaan luonto on aivan käden ulottuvilla.   

Arabianrannan vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Arabianranta sijaitsee joitakin kilometrejä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Alueelle liikennöivät raitiovaunulinjat 6 ja 8 ja Arabianrannan vuokra-asunnot ovat myös hyvien bussiyhteyksien päässä niin Helsingin keskustaan, Pasilaan kuin muuallekin Helsingin alueella. Vuokra-asunto Arabianranta – Toukola -alueelta on myös pyöräilijän näkökulmasta hyvä valinta, sillä pyöräilyreittejä pitkin pääset liikkumaan turvallisesti kouluun, ostoksille, töihin ja harrastuksiin.