Vuokra-asunto Pohjois-Pasilassa on suosittu valinta monelle Helsingin alueen asunnon etsijälle, sillä Pohjois-Pasila on moderni ja kehittyvä kaupunginosa keskellä Helsinkiä.

Postiljooninkatu 1

Pohjois-Pasila, 00240 Helsinki

48 m², 2H+KT
Valmistumisvuosi: 2021
Kerros: 8 Talossa on hissi Vapautuu 1.3.2023
868 €/kk

Vuokra-asunnot Pohjois-Pasilassa Helsingissä

Pohjois-Pasilan vuokra-asunnot ovat hyvien yhteyksien päässä keskellä Helsinkiä. Pohjois-Pasilan uusi asuinalue tulee olemaan koti yli 12 000 asukkaalle ja sen rakentaminen jatkuu koko vuosikymmenen ajan. Ensimmäisenä valmistuu Postipuisto-nimellä kulkeva alue. Pohjois-Pasilan suunnittelussa kiinnitetään huomiota moderniin kaupunkisuunnitteluun ja siihen, että kaikki toimii. Pohjois-Pasila sijoittuu Hakametsäntien ja Metsäläntien välimaastoon, lähelle Keskuspuiston ulkoilualueita ja Pasilan palveluita ja yhteyksiä.

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Pohjois-Pasila

Vuokra-asunnot Pohjois-Pasilassa ovat kehittyvien palveluiden lähellä

Pohjois-Pasilan vuokra-asuntojen houkuttelevuutta lisää se, että alue sijaitsee lähes keskellä Helsinkiä. Alue on vielä rakentumassa ja kun Pohjois-Pasilaan valmistuu lisää asuntoja, paranevat myös alueen palvelut. Alueelta löytyy ruokakauppoja ja muutaman kilometrin päässä Pasilassa on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Tripla palveluineen. Pohjois-Pasilaan ollaan myös rakentamassa päiväkoteja ja myöhemmin myös kouluja.

Myös Keskuspuisto sijaitsee lähellä Pohjois-Pasilan vuokra-asuntoja. Keskuspuisto tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia ja loputtomia polkuja niin pyöräilijöille, lenkkeilijöille kuin koiranulkoiluttajillekin.

Pohjois-Pasilan vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Pohjois-Pasilan vuokra-asuntojen etuna on alueen keskeinen sijainti. Omalla autolla tai polkupyörällä liikkuvana pääset kätevästi eri puolille pääkaupunkiseutua. Julkinen liikenne uudelle alueelle hoituu nyt pääosin bussilla, mutta myös raitiovaunuyhteyttä ollaan rakentamassa. Busseilla pääsee kätevästi läheisille Ilmalan, Käpylän tai Pasilan juna-asemille tai Helsingin keskustaan. M2-Kotien vuokra-asunnot Pohjois-Pasilassa sopivat siis hyvin myös autottomille.