Pohjakuva

Lintulammenkatu 5 B

Jaakkola, 04250 Kerava

Tyyppi
1H+K+S
Pinta-ala
39,5 m²
Vuokra
609 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.12.2024
Sijaintikerros:
4

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Lintulammenkatu 5 B tarjoaa mutkatonta asumista lähellä Keravan keskustaa. Tämä 38 asunnon kerrostalo valmistui vuonna 1996, ja sijaitsee suositussa Jaakkolan kaupunginosassa. Alueen rauhallisuus yhdistettynä hyviin palveluihin tekee siitä ihanteellisen valinnan erityisesti lapsiperheille.

Asuntojen koot vaihtelevat kompaktista yksiöstä tilavampiin perheasuntoihin, tarjoten vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Asunnoissa on myös saunat, mikä lisää asumismukavuutta löylyjen ystäville. Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys ja lemmikit ovat tervetulleita.

Talon takana sijaitsee iso leikkipuisto, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet lapsille leikkiä ja nauttia ulkoilmasta. Hissitalo mahdollistaa helpon liikkumisen lastenvaunujen kanssa, mikä on erityisen tärkeää perheille.

Autopaikkoja on läheisessä yhteispysäköintihallissa 34 kpl, paikkojen hinnat vaihtelevat 15-18 €/kk väliltä, riippuen paikan sijainnista hallissa.

Jaakkola asuinalueena

Jaakkola on elinvoimainen kaupunginosa Keravalla, joka sijaitsee kätevästi keskustan läheisyydessä. Lähimmät koulut ja päiväkodit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon perheille.

Jaakkolassa asukkaat voivat nauttia hyviä liikenneyhteyksiä. Juna-asemalle ja Keravan keskustaan on vain noin kilometrin matka. Alueelta kulkee myös säännölliset bussiyhteydet. Kävelymatkan päässä sijaitsevat kaupat, kuten ruokakaupat ja muut palvelut, tekevät arjesta sujuvaa ja vaivatonta.

Alueella on runsaasti ulkoilumahdollisuuksia, kuten puistoja ja leikkikenttiä, jotka tarjoavat loistavat puitteet aktiiviseen elämäntapaan. Talvisin lähellä voi nauttia hiihtämisestä ja kesäisin ulkoilusta, lenkkeilystä ja piknikistä perheen ja ystävien kanssa.

Jaakkola on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat asumista lähellä kaupungin palveluja ja mahdollisuutta nauttia monipuolisista aktiviteeteista.

Lintulammenkatu 5 B:n asunnot

Lintulammenkatu 5 B tarjoaa monipuolisia asumisratkaisuja hissitalossa, jossa on yhteensä 38 asuntoa. Asuntoja on yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin, ja niiden koko vaihtelee 39,5 neliöstä 80 neliöön.

Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, jotka tuovat lisäneliöitä asumiseen erityisesti kesäaikaan. Alimman kerroksen asunnoissa on omat pihat. Kylpyhuoneet on laatoitettu.

Talon tiedot

Sijainti
Lintulammenkatu 5 B, Jaakkola, 04250 Kerava
Asuntojen lukumäärä
38
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kylmä ullakko
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ei.
Tutustu taloon

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Kerava

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5500 € henkilöä kohden.

Vapaita yksiöitä Kerava

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.