Tervetuloa kotiin

Toivomme, että asuminen on sinulle mutkatonta ja viihtyisää. Täältä löydät ohjeita ja vinkkejä vuokra-asumiseen. Voit lukea lisätietoja taloasi koskevista asioista, kuten kiinteistön hoidosta ja talojen asukastoiminnasta.

Asukasedut

M2-Kotien asukkaana saat mukavan asumisen lisäksi myös monia asukasetuja. Tarjoamme esimerkiksi ilmaisen netin sekä maalit kotisi seinien maalaukseen.

Töitä asukkaillemme

Haluamme, että asukkaamme voivat hyvin. Siksi tuemme asukkaidemme työllistymistä  Uuras-ohjelman  avulla. Se välittää keikkatöitä ja muita työmahdollisuuksia kaikille asukkaillemme. Haluamme tarjota työtä sille, jolla ei sitä ole tai joka kaipaa lisäansioita. Työstä saatavan palkan voi halutessaan ohjata myös suoraan vuokranmaksutilille.

Asukastoiminta

M2-Kotien talotoimikunnat ja alueryhmät järjestävät monia turvallisuuteen, liikuntaan, hyvinvointiin ja hauskaan yhdessäoloon liittyviä tapahtumia.Lue lisää asukastoiminnasta, katso tulevat asukastapahtumat ja ilmoittaudu mukaan alueesi tapahtumiin!

Asumisneuvonta

Käänny asumisneuvojan puoleen, jos tarvitset neuvoja esimerkiksi vuokranmaksuasioissa, asumistuen ja muiden etuuksien hakemisessa, naapurisovun ylläpidossa tai häätöuhkatilanteessa.

AsumisneuvontaAvautuu uuteen ikkunaan

Kierrätys ja ekologisuus

M2-Kotien asukkaana sinulla on mahdollisuuksia vaikuttaa ympäristöön ja ilmastonmuutoksen torjuntaan lajittelemalla ja kierrättämällä jätteet sekä säästämällä energiaa. Asumismukavuudesta ei silti tarvitse tinkiä – päinvastoin, moni arjen ympäristöteko tuo lisää iloa elämään.

Asumiseen liittyviä artikkeleita

Martinlaakso asuinalueena

Millainen on Martinlaakso asuinalueena? Martinlaakso eli Martsari tunnetaan perinteikkäänä lähiönä, mutta viime vuosina alue on saanut uutta virtaa muun muassa Kehäradan ja uudistetun kauppakeskuksen ansiosta. Lue lisää!