Tervetuloa kotiin

Toivomme, että asuminen on sinulle mutkatonta ja viihtyisää. Täältä löydät ohjeita ja vinkkejä vuokra-asumiseen. Voit lukea lisätietoja taloasi koskevista asioista, kuten kiinteistön hoidosta ja talojen asukastoiminnasta.

Asukasedut

M2-Kotien asukkaana saat mukavan asumisen lisäksi myös monia asukasetuja. Tarjoamme esimerkiksi ilmaisen netin sekä maalit kotisi seinien maalaukseen.

Asukastoiminta

M2-Kotien talotoimikunnat ja alueryhmät järjestävät monia turvallisuuteen, liikuntaan, hyvinvointiin ja hauskaan yhdessäoloon liittyviä tapahtumia.Lue lisää asukastoiminnasta, katso tulevat asukastapahtumat ja ilmoittaudu mukaan alueesi tapahtumiin!

Kierrätys ja ekologisuus

M2-Kotien asukkaana sinulla on mahdollisuuksia vaikuttaa ympäristöön ja ilmastonmuutoksen torjuntaan lajittelemalla ja kierrättämällä jätteet sekä säästämällä energiaa. Asumismukavuudesta ei silti tarvitse tinkiä – päinvastoin, moni arjen ympäristöteko tuo lisää iloa elämään.

Asumiseen liittyviä artikkeleita

Pienilläkin teoilla on merkitystä

Haluamme siirtyä sekä yrityksenä että asumisessa hiilineutraaliin elämään vuoteen 2035 mennessä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että M2-Kotien asunnot ovat sellaisia, joissa kestävä ja ympäristöä huomioiva asuminen on mahdollista.