Pohjakuva

Kilterinrinne 6

Myyrmäki, 01600 Vantaa

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
34 m²
Vuokra
815 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
4

Talossa on hissi. Asunnossa on ranskalainen parveke.

Kohteen tiedot

Kilterinrinne 6:ssa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä, joka yhdistää modernin asumisen luonnonläheisyyteen. Tämä yhdeksänkerroksinen kerrostalo on valmistunut vuonna 2011, ja se tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja niin yksinasuville kuin perheillekin. Asuntovalikoimassa on yksiöitä, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja, jotka sopivat niin lapsiperheille, pariskunnille, nuorille aikuisille kuin eläkeläisillekin. Talossa on hissi.

Talossa on asukkaiden käytössä maksuton asukastila omiin tai yhteisiin tapahtumiin naapurien kanssa sekä pesutupa ja kuivaushuone pyykkihuoltoon. Talon piha-alueelta löytyy lapsille viihtyisä leikkipaikka. Asumismukavuutta lisää se, että vuokraan sisältyvät vesi ja DNA 50 M laajakaistayhteys. Lemmikit ovat tervetulleita.

Talo on savuton, kiinteistön alueella on erikseen merkitty tupakointipaikka.

Myyrmäki asuinalueena

Myyrmäki on vilkas ja viihtyisä asuinalue Länsi-Vantaalla, ja se tarjoaa asukkailleen laajan valikoiman palveluita, liikuntamahdollisuuksia ja kulttuuritarjontaa. Alueelta löytyvät Myyrmannin ostoskeskus, juna-asema, terveyskeskus sekä Myyrmäkitalo, jossa sijaitsevat kirjasto ja Vantaan taidemuseo Artsi. Kävelymatkan päässä on myös Myyrmäen urheilupuisto, jossa voi harrastaa mm. uintia, jääkiekkoa ja jalkapalloa.

Myyrmäessä sijaitsee Metropolian ammattikorkeakoulun kampus, ja alue kuuluu HSL vyöhykkeeseen B, mikä tekee liikkumisesta Helsingin ja Vantaan välillä vaivatonta.

Kilterinrinne 6 sijaitsee Kilterinmäen vehreällä ja luonnonläheisellä alueella Myyrmäen etelälaidalla, lähellä Helsingin ja Vantaan rajaa. Alueen suunnittelussa on huomioitu maaston muodot, kalliot ja suuret puut, mikä tuo ympäristöön viihtyisyyttä ja rauhallisuutta. Myyrmäen kattavat palvelut ja kulkuyhteydet ovat kaikki kävelyetäisyydellä, mikä tekee arjen sujuvaksi ja helpoksi.

Kilterinrinne 6:n asunnot

Talossa on yhteensä 72 asuntoa, jotka ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja. 3-4 H+KT asuntoja löytyy myös omalla huoneistosaunalla. Asuntojen koot ovat 33-116 m2. Asunnoissa on vaaleat pinnat ja helppohoitoinen laminaattilattia. Kylpyhuoneet on laatoitettu. Parvekkeissa on avattavat parvekelasit. Alimman kerroksen asunnoissa on pieni asuntopiha.

Talon tiedot

Sijainti
Kilterinrinne 6, Myyrmäki, 01600 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
74
Energialuokka
C2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ilmainen talopesula
Tutustu taloon

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 55000 € group 69000 € groups 92000 € 4x person 102000 € 5x person 112000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita yksiöitä Vantaa

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.