Asuminen

M2-asukasedut

Meille on tärkeää, että viihdyt M2-Kodeilla. Asukkaanamme pääset hyötymään erilaisista M2-asukaseduista.

Henkilökohtainen asuntoesittely
Me M2:lla haluamme esitellä itse vuokraamamme tyhjät asunnot aina kun mahdollista. Näin saat nopeammin vastauksia sinua mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin, tutustut uuteen kotitaloosi ja asuinympäristöösi. Mikäli asunnossa asutaan, asunnon esittelee nykyinen asukas.

Meihin voit olla aina yhteydessä, mikäli jokin asia jäi mietityttämään.

Vakuus 0 €
Emme peri uusiin vuokrasopimuksiimme vakuutta. Perityt vakuudet palautetaan asukkaan pyynnöstä kolmen vuoden häiriöttömän asumisen jälkeen. Muussa tapauksessa vakuus palautetaan häiriöttömän vuokrasopimuksen päätyttyä. Merkinnät luottotiedoissa eivät ole este M2-Kodeilla vuokra-asunnon saamiselle. Tällöin vakuus on 1-3 kalenterikuukauden vuokraa vastaava summa.

Vuokraan sisältyvä netti
Lähes jokaisessa asunnossamme on valmius nettiyhteyteen. Vuokraan sisältyvä nettiyhteys on nopeudeltaan 10Mbs, ja sitä voi nostaa olemalla itse operaattoriin yhteydessä.

Tarkista oma kotitalosi nettiyhteys ja operaattori:

DNA: https://www.dna.fi/taloyhtioille/m2kodit-kohteet

Elisa: https://elisa.fi/m2kodit/

AsumisPlus-vakuutus
M2-Kodit on vakuuttanut kiinteistöt ja asukkaat kotivakuutusta täydentävällä AsumisPlus-ryhmävakuutuksella.

AsumisPlus-vakuutus kattaa:

 • yhteistiloissa ja piha-alueella sattuvat tapaturmat
 • kadonneen avaimen tai oven aukaisun,
 • vesivahingosta tai tulipalosta johtuvan sijaisasumisen.

M2 tarjoaa maalit ja maalaustarvikkeet
Kaipaavatko asuntosi seinäpinnat uutta ilmettä ja haluaisit maalata ne? Saat M2-Kotien asukkaana tarvittavat välineet ja laadukkaat maalit omatoimista maalausta varten. Huomioithan, että uusissa kiinteistöissä maaliedun voi saada aikaisintaan urakoitsijan kaksivuotistakuun päätyttyä.

Asukastapahtumia
M2-Kotien talotoimikunnat ja alueelliset asumisneuvostot järjestävät monia turvallisuuteen, liikuntaan, hyvinvointiin ja hauskaan yhdessäoloon liittyviä tapahtumia. Seuraa ilmoitteluamme!

Uutiskirje
Joko tilasit uutiskirjeemme? Liity postituslistalle, niin kuulet tapahtumistamme ensimmäisten joukossa.

Asukaslehti
M2-Kotien asukkaat saavat maksuttoman asukaslehden kaksi kertaa vuodessa kotiin kannettuna.

Muuta:

 • Monissa M2-kiinteistöissä on asukkaille tarkoitettu maksuton pesutupa ja kuivaushuone.
 • Lemmikkieläimet ovat tervetulleita M2-Kotien asuntoihin niin asumaan kuin kyläilemään.

Miten saan nettiyhteyden käyttöön?

Lähes jokaisessa asunnossamme on valmius nettiyhteyteen. Vuokraan sisältyvä nettiyhteys on nopeudeltaan 10 Mb/s ja nopeutta voi nostaa olemalla itse operaattoriin yhteydessä.

Tarkista oma kotitalosi nettiyhteys ja operaattori sekä lisänopeuksien hinnoittelu:

DNA: dna.fi/m2kodit
Elisa: elisa.fi/m2kodit

Miten varaan autopaikan?

Mahdollisuus auton tai moottoripyörän parkkeeraamiseen on tärkeää arjen sujuvuuden kannalta. Vieraspaikat ovat tarkoitettu vain lyhytaikaiseen pysäköintiin. Lukitse lämpötolpan luukku käytön jälkeen ja irrota auton lämmitysjohto.Piha-alueelle pysäköinti on sallittu vain tavaran kuljettamisen ajaksi. Piha-alueen kulkureitit tulee pitää avoimina pelastusteinä. Autotallia ei tule käyttää varastotilana, eikä siellä saa säilyttää palavia nesteitä. Auton pesu, huolto ja korjaustyöt tulee suorittaa muualla kuin autotallissa. Autopaikkaa voit tiedustella talon huoltoyhtiöltä. Oman talosi huoltoyhtiön yhteystiedot löydät talon kiinteistösivuilta. Muista irtisanoa autopaikka muuttaessasi pois niin naapurit saavat mahdollisuuden niiden käyttämiseen!

Katso autopaikkasopimuksen ehdot >>

Uuden asukkaan tulee tehdä muuttoilmoitus maistraattiin sekä muuttoilmoitus huoltoyhtiöön eli ns. talonkirjoihin, vasta sen jälkeen voi varata autopaikan tai saunavuoron. Talonkirjoihin tulee merkitä kaikki huoneistoon muuttavat.

Miten varaan saunavuoron?

Tarjoamme useimmissa taloissamme asukkaille mahdollisuuden omaan viikottaiseen saunavuoroon talosaunassa. Tarkista myös talosi ilmoitustaululta, jos talosaunassa on kaikille avoimia lenkkisaunavuoroja. Saunavuoro varataan huoltoyhtiöstä. Muistathan pois muuttaessasi irtisanoa myös saunavuorosi, niin naapurit saavat mahdollisuuden niiden käyttämiseen!

Uuden asukkaan tulee tehdä muuttoilmoitus maistraattiin sekä muuttoilmoitus huoltoyhtiöön eli ns. talonkirjoihin, vasta sen jälkeen voi varata autopaikan tai saunavuoron. Talonkirjoihin tulee merkitä kaikki huoneistoon muuttavat.

Lemmikkieläimet

Koirat, kissat ja jyrsijät ovat rakkaita perheenjäseniä ja asukkaita siinä missä ihmisetkin. Lemmikkieläinten pitäminen M2-vuokra-asunnossa onkin ehdottomasti sallittua. Vuokralainen kuitenkin vastaa lemmikkien huoneistoon aiheuttamista vahingoista, joita ei voida katsoa kuuluvan normaalin kulumisen piiriin.

Pidäthän myös huolta, ettei lemmikkisi tee jätöksiään pihalle tai lasten leikkipaikalle tai pelota naapureita haukkumisella. Jotkut koirat haukkuvat paljon jäädessään yksin päivän ajaksi asuntoon. Pitkäaikaisesta yhtäjaksoisesta haukkumisesta on  hyvä ilmoittaa aina asiallisesti suoraan koiran omistajalle.

Mitä saa maalata ja remontoida?

Kaipaavatko asuntosi seinäpinnat uutta ilmettä ja haluaisit maalata ne? Saat M2-Kotien asukkaana tarvittavat välineet ja laadukkaat maalit omatoimista maalausta varten. Mikäli asuntosi on maalattu äskettäin tai vastavalmistunut, et välttämättä saa tarvikkeita.

Kun suunnittelet maalaamista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme m2.asiakaspalvelu@ysaatio.fi, puh. 09 7742 5500. Kerro nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, asunnon tai maalattavien huoneiden lattiapinta-ala sekä haluatko noutaa paketin lähimmästä K-Raudasta vai toimitetaanko maalaustarvikkeet kotiovellesi. Jos haluat, että paketti toimitetaan kotiovellesi, yhteistyökumppanimme on sinuun yhteydessä. Ilmoita myös päivä, jolloin toivot saavasi maalaustarvikkeet.

Tarvikepaketin sisältö on hieman erilainen riippuen siitä, haetko sen K-Raudasta vai toimitetaanko se kotiovellesi. Molemmat sisältävät hyvät välineet laadukkaaseen maalaukseen.

Olemme yhteistyössä Tikkurila Oy:n kanssa laatineet vesiohenteisien sisämaalien värikartan, josta voit valita maalarinvalkoisen sävyn lisäksi haluamasi keskitumman sävyn.

M2-värisävyt (pdf) >>

Huomaa, että esitteen värisävyt eivät näy oikein näytöllä tai tulostettuna. Varmista maalikaupan aidosta värimallista sävyt.

Katon tai kalusteiden maalaamisen suorittavat ammattilaiset. Ole tarvittaessa yhteydessä isännöitsijään.

Lue myös: Näillä ammattilaisen vinkeillä onnistut kodin sisäpintojen maalauksessa

Remontit vuokra-asunnossa

Ilmoita kaikista mahdollisista vioista viipymättä joko talon huoltoon tai isännöitsijälle. Vuokranantaja vastaa asunnon kunnossapidosta ja korjauksista, asunnon laitteiden kuten jääkaapin toiminnasta ja muutostöistä.

Remontti- tai muita muutostöitä ei saa tehdä ilman vuokranantajan lupaa. Lupa muutoksiin on syytä pyytää vuokranantajalta kirjallisesti. Mikäli haluat itse tehdä jotain muutos- tai asennustöitä kodissasi, ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluun.  Älä tee ilman lupaa astianpesukone-, tai pesukoneliitäntöjä, äläkä maalaustöitä. Tämä koskee myös ovisilmän, turvalukon, varmuusketjun ja sälekaihdinten hankkimista ja asentamista, jotka täytyy antaa ammattilaisten hoidettavaksi.

Huoneiston hoito ja kunnossapito

Vuokralaisen vaihtuessa M2-Kotien edustaja tarkastaa huoneiston ja teettää tarvittavat korjaukset. Mikäli huomaat asunnon kunnossa huomautettavaa, ilmoita asiasta huoltoyhtiöön. M2-asiakaspalvelu neuvoo tarvittaessa.

Sinun tulee hoitaa asuntoa ja siihen liittyviä tiloja sekä laitteita ja kalusteita huolellisesti huolto- ja käyttöohjeiden mukaisesti. Olet asukkaana korvausvelvollinen, mikäli vika tai puute johtuu laiminlyönnistäsi tai tahallisuudestasi.

Vastuunjakotaulukosta löydät yleisimmät asukkaan vastuulle kuuluvat hoito- ja huoltotehtävät. Näissä asukas on pääsääntöisesti myös maksaja. Mikäli asia ei kuulu vastuullesi, tee vikailmoitus huoltoyhtiöön. Katso huollon yhteystiedot täältä tai porrashuoneesta.

Vahingon sattuessa voit hakea korvausta omasta kotivakuutuksestasi tai esimerkiksi avainten tai oven avauksen osalta M2-asukkaan AsumisPLUS-vakuutuksesta vakuutusehtojen mukaisesti.
Vinkkejä ja ohjeita kodin kunnossapitoon löydät myös YouTube-kanavaltamme.

Mistä löydän huoltoyhtiön ja isännöitsijän yhteystiedot?

Talosi huoltoyhtiön yhteystiedot löydät rappukäytävän ilmoitustaululta tai sivujemme kiinteistöluettelosta.

Osassa M2-asuntoja isännöinti ja vuokraus on ulkoistettu. Näitä kohteita on muun muassa Imatralla, Kotkassa, Lappeenrannassa, Salossa ja Turussa. Katso kohteet täältä.

Miten teen vikailmoituksen?

Jos havaitset talossasi tai asunnossasi kiireellisesti korjattavan vian, kuten vesivahingon, soita heti kellonajasta riippumatta huoltoyhtiöön. Talosi huoltoyhtiön yhteystiedot löydät rappukäytävän ilmoitustaululta tai sivujemme kiinteistöluettelosta.

Vähemmän kiireellisistä vahingoista voit ilmoittaa nettisivustomme vikailmoituksella m2kodit.fi/vikailmoitus/ tai huoltoyhtiölle sähköpostitse.

Asumisneuvonta M2-Kotien asukkaille

Asukkaana voit kääntyä matalalla kynnyksellä M2-Kotien asumisneuvojien puoleen, kun tarvitset neuvoja asumisen eri asioihin.

Asumisneuvojan kanssa voi selvittää vuokranmaksuasioita, asumistuen ja muiden etuuksien hakemista sekä talouden hallintaa. Tarvittaessa asumisneuvoja ohjaa tarpeenmukaisiin palveluihin. Asumisneuvojaa sitoo aina vaitiolovelvollisuus. Asumisneuvoja voi ottaa tarvittaessa yhteyttä esimerkiksi sosiaalitoimistoon tai Kelaan, mutta tekee sen vain sinun luvallasi.

Asumisneuvoja tukee asukkaita näissä tilanteissa:

 • vuokranmaksuvaikeudet
 • häätöuhkatilanteessa
 • tukien ja etuuksien hakeminen
 • muut asumisen haasteet

Jokaisella on oikeus mukavaan kotiin, jossa viihtyy. Asumisneuvoja opastaa tarvittaessa myös kodin puhtaanapidossa, jätehuollossa, energian järkevässä käytössä ja muissa kodin huolenpitoon liittyvissä asioissa. Asumisneuvoja voi auttaa myös naapuruston erimielisyyksien selvittelyssä.

Asumisneuvojat eivät voi vaikuttaa asunnon hakemiseen tai saamiseen, eivätkä he vastaanota vuokrasopimusten irtisanomisilmoituksia. Näihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asumisneuvoja ei vastaa asunnon huolto-, remontointi tai kunnostustöistä. Näihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa ensisijaisesti yhteyttä kohteen huoltoyhtiöön tai isännöitsijään. Heidän yhteystietonsa löytyvät porraskäytävän ilmoitustaululta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

M2-Kotien asumisneuvojat tavoitat

puh.  09 7742 5500
m2.asumisneuvonta@ysaatio.fi

Mitä teen, jos vuokranmaksu myöhästyy?

Jos vuokranmaksu myöhästyy, on asiasta hyvä ilmoittaa mahdollisimman pian M2-Kodeille. Tarvittaessa voimme tehdä kanssasi maksusuunnitelman vuokravelan maksamisesta pienemmissä erissä. M2-Kotien asumisneuvonta auttaa vuokravelka-asioiden selvittelyssä. Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta. Asumisneuvojan puoleen voit kääntyä, kun tarvitset apua vuokravelkatilanteen selvittelyyn, asumistuen ja muiden etuuksien hakemiseen sekä talouden hallintaan. Tarvittaessa asumisneuvoja ohjaa tarpeenmukaisiin palveluihin.

Vuokravalvontaan ja asumisneuvontaan saat yhteyden asiakaspalvelun kautta: Asiakaspalvelu p. 09 7742 5500 tai sähköpostitse: m2.asumisneuvonta@ysaatio.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiesithän, että asumistuen voi ohjata suoraan vuokranantajalle?

Miten toimin, jos olen asunnosta pois pidempiä aikoja?

Jos olet poissa asunnosta pidempiä aikoja, esimerkiksi kesäloman ajan, olisi asiasta hyvä kertoa vaikkapa seinänaapurille.

Ennen lähtöä:

 • huolehdi sähkölaitteet pois seinistä ja valmiustiloista
 • laita pesukoneiden sulkuventtiilit kiinni
 • tarkista, että ikkunat ja parvekkeen ovi ovat kiinni ja valot pois päältä
 • tyhjennä roska-astiat

Saako vuokra-asuntoa alivuokrata?

Asunnon alivuokraaminen on mahdollista. Alivuokraamisella tarkoitetaan vuokrasuhdetta, jossa vain osa huoneistosta luovutetaan toisen käytettäväksi. Päävuokralainen ja alivuokralainen solmivat keskenään alivuokrasopimuksen, eikä päävuokranantaja eli M2-Kodit ole tämän vuokrasuhteen osapuoli. Alivuokralaiselle saa luovuttaa enitään puolet asunnosta.

Vuokralainen saa ottaa huoneistoonsa alivuokralaisen ilman M2-Kotien lupaa, mikäli alivuokrauksesta ai aiheudu vuokranantajalle huomattavaa haittaa. Ilman vuokranantajan lupaa huoneistosta saa luovuttaa enintään puolet edelleen alivuokralaiselleen.

Asunnon väliaikainen luovutus toiselle
Oletko lähdössä työkeikalle tai opiskelemaan vuodeksi toiselle paikkakunnalle? Silloin asunnon väliaikainen luovutus voi tulla ajankohtaiseksi. Väliaikainen luovutus on eri asia kuin alivuokraaminen. Vuokralainen saa lain mukaan luovuttaa enintään kahdeksi vuodeksi koko asuinhuoneiston toisen käytettäväksi.

Luovutukseen täytyy olla perusteltu syy, kuten työ, opinnot, sairaus, vankeus tai muu sellainen syy, jonka vuoksi vuokralainen oleskelee toisella paikkakunnalla useiden kuukausien ajan eikä vuokranantajalla ole perusteltua syytä vastustaa luovutusta.

Ilmoita väliaikaisesta luovutuksesta ajoissa kirjallisesti
Vuokralaisen tulee ilmoittaa väliaikaisesta luovutuksesta kirjallisesti M2-Kodeille viimeistään kuukausi ennen asunnon luovutusta toisen henkilön käyttöön.

Jos vuokralainen lähtee esimerkiksi opiskelijavaihtoon tai määräaikaisiin töihin toiselle paikkakunnalle, voi hän vuokrata asunnon siksi ajaksi toiselle henkilölle. Päävuokralainen ja väliaikainen vuokralainen solmivat keskenään määräaikaisen sopimuksen, eikä päävuokranantaja eli M2-Kodit ole tämän vuokrasuhteen osapuoli.

Päävuokralainen vastaa väliaikaisen luovutuksen aikana mahdollisesti tapahtuneista muutoksista asunnon kunnossa ja vuokranmaksuhäiriöistä, vaikka hän ei asu asunnossa.

M2-Kotien järjestyssäännöt

M2-kodeissa jokaisella on oikeus viihtyisään ja turvalliseen asumiseen. Meillä asukkaat huomioivat toisensa ja käyttävät yhteisiä tiloja ja piha-alueita vastuullisesti. Asukkaamme ja heidän vieraansa noudattavat lakien, asetusten sekä vuokrasopimusehtojen lisäksi järjestyssääntöjä ja talon yhteisten tilojen kuten saunan, pesutuvan ja kerhotilan tilakohtaisia ohjeita.

Yhteiset tilat
Sinulla on oikeus käyttää talon yhteisiä tiloja. Noudata siisteyttä ja vältä häiriöiden aiheuttamista.
Ulko-ovet ovat lukittuina sovittuina aikoina. Huolehdi, että ne sulkeutuvat jälkeesi.
Pidä kulkuväylät vapaina paloturvallisuuden vuoksi. Porrashuoneissa ei saa pitää esimerkiksi omia kynnysmattoja. Säilytä lastenvaunuja, polkupyöriä ja muita tavaroita niille osoitetuissa paikoissa, älä porrashuoneissa tai varastotilojen käytävillä. Myös porrashuoneiden edustat ja pihakäytävät on pidettävä vapaina.
Varastotiloissa ei saa säilyttää helposti syttyvää materiaalia tai muuta tavaraa, joka lisää tulipalon vaaraa tai vaikeuttaa tulipalon sammuttamista. Älä säilytä tarpeettomia tavaroita yhteisissä tiloissa, vaan vie ne alueen kierrätyspisteeseen.
Jos talossa on pesutupa, suosittelemme sen käyttöä, jotta vähennät kosteusvaurioiden riskiä asunnossasi.

Pihat, parvekkeet ja huoneistopihat
Pihat, parvekkeet ja huoneistopihat lisäävät asumisen viihtyisyyttä. Äänten kaikumisen takia vältä yöaikaan kovia ääniä.
Grillatessa käytä ensisijaisesti talon grillipaikkaa, jos sellainen on. Avotulen teko ja kertakäyttögrillien käyttö on kielletty. Parvekkeilla ja huoneistopihoilla on turvallisinta käyttää sähkögrilliä. Tärkeintä on aina paloturvallisuus.
Huolehdi parvekkeesi tai huoneistopihasi siisteydestä ja lumen luonnista. Jos asuntoosi kuuluu huoneistopiha, pidä nurmikko ja istutukset siistinä.
Älä tomuta parvekkeella tai ripusta mitään parvekkeen kaiteen ulkopuolelle.
Huoneiston tai parvekkeen ulkopuolelle ei saa kiinnittää rakenteita tai laitteita.
Käytä mattojen ja vuodevaatteiden tomutukseen sekä pyykin kuivatukseen niille varattuja tiloja.
Huolehdi, ettei lemmikkieläimesi tee tarpeitaan kiinteistön alueelle. Lemmikit on pidettävä kytkettyinä eikä niitä saa päästää lasten leikkipaikalle. Lintuja ja muita luonnonvaraisia eläimiä ei saa ruokkia kiinteistön alueella.

Elämisen äänet
Asumiseen kuuluvat myös äänet. Esimerkiksi lasten leikeistä kuuluvat tavanomaiset äänet kuuluvat normaaliin asumiseen. Sen sijaan kovaääninen, toistuva tai pitkäkestoinen meteli tai koiran haukunta on häiritsevää ja sen aiheuttamista on vältettävä. Anna naapureille yörauha välttämällä kello 22–07, pyykin pesua, remontoimista tai muuta sellaista toimintaa, josta syntyy kovaa ääntä tai tärinää.

Jätteet
Lajittele jätteet ohjeiden mukaisesti ja vie ne talon keräysastioihin. Sinun tulee huolehtia kiinteistön jäteastioihin kuulumattomien jätteiden, kuten huonekalujen ja vaarallisten jätteiden, viemisestä kunnallisiin keräyspisteisiin.
Viemäreihin ei saa laittaa jätteitä tai esineitä, jotka saattavat tukkia ne.

Tupakointi
Tupakointi on kielletty yhteistiloissa ja huoneiston sisätiloissa vuokrasopimusehtojen mukaisesti.
Savuttomissa kiinteistöissä tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella lukuun ottamatta erillistä tupakointitilaa, jos kiinteistön alueella on sellainen.
Tupakointikielto koskee myös sähkötupakointia.

Pysäköinti
Pysäköinti on sallittua kiinteistön alueella ainoastaan merkityillä paikoilla. Muualla kiinteistön alueella on sallittu vain tilapäinen huoltoajo. Pelastustiet on pidettävä vapaina.
Autopaikat ovat pääsääntöisesti varattu autopaikkasopimuksen tehneille talon asukkaille. Sopimusehdoissa on määritelty tarkemmin niiden käytöstä.
Vieraspaikat on tarkoitettu asukkaiden vieraille tilapäiseen pysäköintiin.

Viat ja puutteet
Ilmoita kiinteistön huoltoyhtiöön mahdollisista vioista ja puutteista. Sinulla on velvollisuus tehdä ilmoitus aina, kun vika tai rikkoontuminen saattaa aiheuttaa lisävahinkoja, ellei sitä korjata heti.
Jos haluat remontoida tai maalata, sovi etukäteen asiasta isännöitsijän kanssa.

Järjestyshäiriöt
Jos havaitset järjestyshäiriöitä tai puutteita turvallisuudessa, olisi hyvä keskustella asiasta ensin häiriön aiheuttajan kanssa. Ilmoita toistuvasta häiriöistä kirjallisesti isännöitsijälle, joka ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin. Valituksen kohteella on oikeus kertoa oma näkemyksensä asiasta. Rikosepäilyistä tulee aina tehdä ilmoitus poliisille.
Lain mukaan vuokranantaja voi irtisanoa tai purkaa vuokrasopimuksen, jos vuokralainen viettää häiritsevää elämää, hoitaa asuntoa huonosti tai rikkoo terveyden ja järjestyksen säilyttämiseksi tarpeellisia määräyksiä.
Kiinteistön rakenteita tai istutuksia tahallisesti vahingoittaneella on aina korvausvelvollisuus.

Valtakirja ja suostumus

M2-Kodit käsittelee vuokralaisia koskevia henkilötietoja. Käsittelyn perusteet ja käytännöt on kuvattu tietosuojaselosteessa. Emme luovuta vuokralaisten henkilötietoja ulkopuolisille ilman tietosuojalainsäädännön mukaisia perusteita. Voit kuitenkin antaa suostumuksen henkilötietojesi luovuttamiseen nimeämillesi tahoille.

Suostumus henkilötietojen luovuttamiseksi (pdf)

Mikäli joku toinen hoitaa puolestasi vuokraamiseen tai vuokrasopimukseen liittyviä asioita, hän tarvitsee valtakirjan. Voit käyttää esimerkiksi alla olevaa tai tehdä oman vapaamuotoisen valtakirjan.

Valtakirja vuokralaisen edustamiseksi (pdf)

 

Vinkkejä asumiseen Näytä kaikki

Mikä M2-Kodit on?

M2-Kodit tarjoaa viihtyisiä vuokrakoteja, joihin ihmisillä on varaa.