Pohjakuva
Esittelykuva

Taitajankatu 10

Lamminrahka, 36100 Kangasala

Tyyppi
3H+KT
Pinta-ala
70,5 m²
Vuokra
1057 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
7.1.2025
Sijaintikerros:
5

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Osoitteeseen Taitajankatu 10 Kangasalan Lamminrahkaan on rakenteilla viisikerroksinen kerrostalo, jossa on 29 viihtyisää vuokrakotia kaksioista kolmioihin. Kohde valmistuu vuoden vaihteessa, ja muuttamaan pääsee loppiaisen jälkeen. Talossa on hissi.

Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s nettiyhteys ja lemmikit on sallittu.

Asukkaiden yhteiseen käyttöön talon ensimmäiseen kerrokseen tulee asukastila, jossa voi järjestää tapahtumia niin naapureiden kesken kuin omiin tilaisuuksiin. Lisäksi ensimmäisestä kerroksesta löytyy talosauna, talopesula ja kuivaushuone. Asukkaiden käytössä on myös ulkoiluvälinevarasto.

Autoilijoille talon parkkihallista on vuokrattavissa yhteensä 16 autopaikkaa, joista kuusi on varustettu sähköauton latausmahdollisuuksilla. Talon katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat sähköä kiinteistön yhteisiin tiloihin.

Talo ja sen piha-alue ovat kokonaan savuttomia.

Lamminrahka asuinalueena

Lamminrahka tarjoaa erinomaiset puitteet monipuoliselle ja aktiiviselle elämälle Tampereen läheisyydessä. Kävelyetäisyydellä on Lamminrahkan koulu ja päiväkoti. Alueelle on valmistunut lähiaikoina myös oma liikuntapuisto. Lähikauppoina toimivat Sale Leinola ja Lentolan kauppa-alue, kun taas suuremmat ostokset hoituvat Linnainmaan Koilliskeskuksessa, joka on vain lyhyen ajomatkan päässä.

Ulkoilun ystävät pääsevät nauttimaan laajoista metsäalueista ja kattavista ulkoilureiteistä aivan kotiovelta. Lähin uimaranta, Halimasjärvi, on vain 2,5 km päässä. Lamminrahkasta on sujuvat joukkoliikenneyhteydet Tampereelle ja Kangasalan sisäisesti, mikä tekee liikkumisesta helppoa ja nopeaa.

Lamminrahka 10:n asunnot

Asuntoja on 29, ja ne ovat kooltaan 41,5-71,5 m². Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita. Kolmioissa on kolmenlaisia pohjaratkaisuja.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä, jääkaappi-pakastimella sekä astianpesukoneella. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Kylpyhuone on laatoitettu.

Tässä viidennen kerroksen asunnossa on lasitettu parveke, joka suuntautuu länteen. Ikkunat ovat länteen ja etelään. Ikkunoissa ja parvekkeen ovessa on sälekaihtimet. Asunnossa on myös erillinen wc.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksu on 20 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Sauna maksaa 5 €/kerta.

Talon tiedot

Sijainti
Taitajankatu 10, Lamminrahka, 36100 Kangasala
Asuntojen lukumäärä
29
Kohteen varastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula
Tutustu taloon

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Kangasala

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 33312 € group 50000 € groups 66624 € 4x person 76000 € 5x person 86000 €

Vapaita kolmioita Kangasala

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.