Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Isoseppälä 10

Klaukkala, 01800 Nurmijärvi

Uudiskohde
Tyyppi
3H+KT
Pinta-ala
60,5 m²
Vuokra
947 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.11.2024
Sijaintikerros:
2

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Osoitteeseen Isoseppälä 10 Nurmijärven Klaukkalaan valmistuu loka-marraskuussa 2024 kaksi kolmikerroksista kerrostaloa, joissa on monipuolisesti asuntoja yksiöistä perheasuntoihin. Talon asukkaiden käytössä on yhteinen asukastila, jossa järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia sekä talopesula. Talossa on hissi.

Asukkaiden käytössä on yhteinen sauna, talopesula ja kuivaushuone sekä 48 autopaikkaa, joista 5 paikkaa on varustettu sähköauton latausmahdollisuuksilla. Ulkovälinevarastossa on mahdollisuus myös sähköpyörien lataamiseen.

Lemmikit ovat tervetulleita, ja koko talo sekä kiinteistö ovat savuttomia.

Vuokraan sisältyy 50 M internetyhteys. Vesi maksaa 17 €/hlö/kk, ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan.

Klaukkala asuinalueena

Klaukkala on viihtyisä ja kasvava asuinalue, joka tarjoaa erinomaiset puitteet monipuoliselle ja aktiiviselle elämälle. Klaukkala sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta. Julkinen liikenne toimii hyvin, ja Klaukkalasta on sujuvat bussiyhteydet esimerkiksi Helsinkiin ja Vantaalle.

Alueella on useita ruokakauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lapsiperheille Klaukkala tarjoaa hyvät koulut ja päiväkodit. Isoseppälä 10:n läheisyydessä sijaitsee useita kouluja: Klaukkalan ala-aste ja Isoniitun yläaste. Haikalan ala-aste ja Mäntysalon yläaste sijaitsevat hieman kauempana noin 2 kilometrin päässä. Klaukkalasta löytyy myös oma lukio sekä erilaisia urheilu- ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille.

Tiiran uimaranta tarjoaa mukavan paikan rentoutumiseen ja ulkoiluun kesäisin. Klaukkalassa pääsee helposti myös puistoihin ja viheralueille, jotka soveltuvat erinomaisesti ulkoiluun ja liikuntaan. Urheilumahdollisuuksia eri liikuntalajien harrastamiseen ympäri vuoden tarjoavat muun muassa Klaukkalan urheilukeskus ja monitoimitalo.

Isoseppälä 10 asunnot

Asuntoja on 48 ja ne ovat kooltaan 32,5 m2 yksiöistä 80,5 m2 perheasuntoihin.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus. Asunnossa on lattialämmityksellä sekä älykäs kotiautomaatio, joka mahdollistaa muun muassa oman huoneiston veden- ja sähkönkulutuksen seuraamisen.

Tässä toisen kerroksen asunnossa on lasitettu parveke, joka suuntautuu lounaaseen. Ikkunat ovat kaakkoon ja lounaaseen. Ikkunoissa ja parvekeovissa on sälekaihtimet.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Sauna maksaa 5 €/kerta.

Talon tiedot

Sijainti
Isoseppälä 10, Klaukkala, 01800 Nurmijärvi
Asuntojen lukumäärä
48
Energialuokka
A2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula
Tutustu taloon

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Nurmijärvi

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 60500 € group 77000 € groups 99000 € 4x person 121000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5500 € henkilöä kohden.

Vapaita kolmioita Nurmijärvi

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.