Vuokra-asunto Palokassa on suosittu valinta monelle Jyväskylän alueen asunnon etsijälle, sillä Palokan palvelut ja liikenneyhteydet ovat vertaansa vailla. 

Mannisenrinne 14

Palokka, 40270 Palokka

36 m², 1H+KT
Valmistumisvuosi: 2020
Kerros: 1 Talossa on hissi Vapautuu 1.3.2023
595 €/kk

Mannisenrinne 14

Palokka, 40270 Palokka

67,5 m², 3H+K
Valmistumisvuosi: 2020
Kerros: 4 Talossa on hissi Vapautuu 1.3.2023
933 €/kk

Vuokra-asunnot Palokassa Jyväskylässä

Asunnot Palokassa ovat suosittuja, sillä se on vetovoimainen Jyväskylän nopeimmin kasvava asuinalue. Muutto Palokkaan sopii erityisesti niille, jotka arvostavat hyviä palveluita ja helppoa pääsyä luontoon järvineen ja vaaroineen. Se millaista Palokassa on asua, riippuu jonkin verran siitä mitä pitää tärkeänä, mutta suurin osa Palokan asukkaista pitää erityisesti Palokankeskuksen kauppojen runsaasta tarjonnasta ja hyvistä yhteyksistä muualle Jyväskylän alueelle. Vuokra-asuntoja Palokassa löytyy lähellä liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Tourunvuoren ulkoilualue on suosittu kaikille reippailijoille ja Touruvuoren laelta avautuu mahtava näköala koko Jyväskylän alueelle. Pelkästään ulkoilumahdollisuuksien ja palveluiden takia, monet haluavat vuokra-asuntoon Palokassa.

M2-Kotien vuokra-asunnot Jyväskylässä ja muissa sen kaupunginosissa

Palokka on kysytty asuinalue ja siksi kannattaa myös tutustua vuokra-asuntoihin Jyväskylässä ja sen muissa kaupunginosissa. 

 

M2-Kotien vuokra-asunnot Jyväskylässä 

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Palokka

Vuokra-asunnot Palokassa ovat hyvien palveluiden lähellä

Vuokra-asunto Palokassa on hyvä valinta silloin kun haluat, että kaikki palvelut ovat lähellä. Palokan kauppakeskus ja muut alueen ostosmahdollisuudet tarjoavat oikeastaan kaiken mitä tarvitset ja ostoksille ei tarvitse lähteä kauas. Palokan alueella löytyvät hyvin myös koulut ja palvelut lapsiperheille. Palokan koulussa toimii yhtenäiskoulun lisäksi kansalaisopisto ja aluekirjasto. Palokan tori toimii varsinkin kesäaikaan kohtaamispaikkana ja siellä teet parhaat ostokset tuoreista marjoista ja vihanneksista. Alueelle rakennetaan koko ajan lisää ja myös vuokra-asuntoja Palokassa on monipuolisesti. 

Palokan vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Vuokra-asuntoja Palokassa etsivien yhtenä perusteena ovat sen hyvät liikenneyhteydet. Linkalla Jyväskylän keskustaan pääsee reilu 20 minuuttia ja omalla autolla matkan taittaa 10 tai 20 minuutissa. Muutto Palokkaan tarjoaa myös mahdollisuuden liikkua aktiivisesti pyöräillen, sillä pyöräreitit tarjoavat hyvät edellytykset hyötyliikuntaan työmatkoilla. Pyöräillen Jyväskylän keskustaan Palokasta pääsee alle 30 minuutissa.