Pohjakuva
Esittelykuva

Torninjuuri 9a

Turri, 33960 Pirkkala

Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
46 m²
Vuokra
805 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.2.2025
Sijaintikerros:
2

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Osoitteeseen Torninjuuri 9a valmistuu alkuvuodesta viisikerroksinen kerrostalo, joka tarjoaa 27 kodikasta vuokra-asuntoa käytännöllisistä yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin.

Vuokraan sisältyy DNA 50 Mbit/s nettiyhteys, ja lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita. Asukkaat pääsevät nauttimaan löylyistä talosaunassa, jonka varaus tapahtuu kätevästi One4All -palvelun kautta vain 5 €/krt. Talopesula ja kuivaushuone ovat asukkaiden käytettävissä maksutta, mikä lisää asumisen mukavuutta.

Autoilijoille on tarjolla 24 autopaikkaa, joista 12 sijaitsee katoksessa ja 4 on varustettu sähköauton latausmahdollisuuksilla. Talon katolla sijaitsevat aurinkopaneelit tuottavat sähköä kiinteistön yhteisiin tiloihin, mikä tuo ekologisuutta asumiseen. Vesimaksuennakko on 20 €/hlö/kk ja se tasataan toteutuneen kulutuksen mukaan kaksi kertaa vuodessa.

Pirkkalan Turri asuinalueena

Turri on poikkeuksellisen värikäs asuinalue Pyhäjärven rantamaisemassa. Lähimmät kaupat, kuten K-Market Kyösti, sijaitsevat vain kilometrin päässä, kun taas Pirkkalan keskustan palvelut, josta löytyy kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, ovat kahden kilometrin päässä, jonka taittaa helposti myös kävellen. Partolan kauppa-alue sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä.

Lähimmät koulut ja päiväkoti ovat kahden kilometrin päässä. Ulkoilun ystäville alueelta löytyy valaistu pyöräily- ja rantareitti. Turrin uimaranta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kesäisiin aktiviteetteihin. Alueella on myös vierasvenesatama ja aktiivisille liikkujille kilometrin päässä sijaitseva Lepomoision lähiliikuntapaikka.

Kulkuyhteydet ovat hyvät. Autolla Tampereen keskustaan on noin 15 minuutin ajomatka. Bussiyhteydet Tampereelle ja Nokialle ovat sujuvat. Lähin pysäkki on vain 300 metrin päässä. Tampere-Pirkkalan lentoasema on myös lähellä.

Torninjuuri 9a:n asunnot

Asuntoja on 27, ja ne ovat kooltaan 31-86 m². Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmiota ja neljän huoneen perheasuntoja.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä, jääkaappi-pakastimella sekä astianpesukoneella. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Kylpyhuone on laatoitettu ja varustettu lattialämmityksellä.

Tässä toisen kerroksen asunnossa on lasitettu parveke, joka suuntautuu kaakkoon. Myös ikkunat ovat kaakkoon. Ikkunoissa ja parvekkeen ovessa on sälekaihtimet.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksuennakko on 20 €/hlö/kk ja maksut tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Sauna maksaa 5 €/kerta.

Talon tiedot

Sijainti
Torninjuuri 9a, Turri, 33960 Pirkkala
Asuntojen lukumäärä
27
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula
Tutustu taloon

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Pirkkala

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 37000 € group 56000 € groups 74000 € 4x person 84000 € 5x person 94000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Pirkkala

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.