M2-henkeä asukastoiminnalla

Olemme perustaneet asukastoiminnan ryhmiä syksyllä useille paikkakunnille. Asukastoiminnan ryhmät ovat ideoineet erilaisia asukkaiden tempauksia ja ohjelmia, jotka liittyvät liikuntaan ja hyvinvointiin, retkeilyyn ja luontoon, kierrätykseen ja ympäristöön sekä turvallisuuteen. Tule mukaan!

Kun innostuneita asukkaita kerääntyy yhteen, yleensä alkaa tapahtua positiivisia asioita. Ihmiset löytävät toisensa ja keksivät uusia yhteisiä innostuksen ja kiinnostuksen kohteita. Yhteinen mielenkiinnon kohde luo porukalle M2-hengen.

M2-Kodit on uusi yritys. Ihmiset etsivät vielä toisiaan asiakkaina ja asukkaina. Uusi tilanne on toisille pelottava ja toisille innostava. Osalle asukkaista uusi yritys ja asunnon omistaja ei merkitse muuta kuin vuokralaskun tilinumeron muutosta.

Haluamme yrityksenä rakentaa yhdessä asukkaidemme kanssa hyvän M2-Kotien me-hengen sekä viihtyisän ympäristön asumiselle.

Vuokratalon me-henki on suorassa yhteydessä asumisviihtyvyyteen. Asumisviihtyvyys vaikuttaa tutkimusten mukaan asumiskustannuksiin pitkällä aikavälillä. Kun vahvistamme ja parannamme yhdessä asumisviihtyvyyttä, edistämme samalla kohtuuhintaista asumista. Kun asukkaat tuntevat yhteisön omakseen, ja jos he ovat mukana suunnittelemassa ja ideoimassa minkälainen yhteinen toiminta edistää asumisen hyvinvointia, kaikki voittavat.

Olemme perustaneet asukastoiminnan ryhmät Espooseen, Kirkkonummelle, Helsinkiin, Vantaalle, Järvenpäähän, Turkuun, Lahteen, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon, Ouluun sekä Rovaniemelle. Myös Imatran, Lappeenrannan ja Kotkan alueet ovat mukana toiminnassa. Asukastoiminnan ryhmät ovat ideoineet erilaisia asukkaiden tempauksia ja ohjelmia, jotka liittyvät liikuntaan ja hyvinvointiin, retkeilyyn ja luontoon, kierrätykseen ja ympäristöön sekä turvallisuuteen.

Useat paikkakunnat ovat järjestäneet pikkujouluja. Rovaniemellä asukkaat olivat Poro-Pekan pirtillä syömässä ja laulamassa karaokea. Tampereella suunnitellaan laskiaisriehaa. Lahdessa suunnitellaan kierrätysfestareita ja kesäksi kuntoon -kampanjaa. Espoossa järjestetään asukkaille ensiapukursseja. Turkulaiset suunnittelevat asukkaille kesäksi purjehduksia ja kevääksi asumisen turvallisuuskursseja.

Jokaisella alueella on siis jo menossa erilaista toimintaa. Ja lisää ideoidaan. Tule sinäkin mukaan asukastoimintaan! Saat uusia kavereita ja pääset vaikuttamaan asioihin.

Ollaan enemmän yhdessä ja vähemmän yksin!

 

Tags:

Mitä mieltä olit blogipostauksesta?