VVO:lta Y-Asunnoille siirtyvät asunnot tavanomaisia vuokra-asuntoja

Nykyisten asukkaiden vuokrasuhde, vuokrasuhteen ehdot ja vuokran määrä säilyvät ennallaan.


KOy Y-Asuntojen vuokraustoiminta on keskittynyt tavanomaisten vuokra-asuntojen välittämiseen. Keskeinen toiminta-ajatuksemme on tarjota viihtyisiä ja kohtuuhintaisia vuokrakoteja ja mukavaa asumista. Kaikki kohteemme ovat ARA-vuokra-asuntoja.

Kaikki VVO:lta  1.1.2016 siirtyvät 8631 asuntoa säilyvät jatkossakin vuokrauskäytössä. Nykyisten asukkaiden vuokrasuhde, vuokrasuhteen ehdot ja vuokran määrä säilyvät ennallaan. VVO:n asukkailleen aiemmin ilmoittamat ensi vuoden tarkistetut vuokrat pysyvät voimassa. Ara-vuokra-asunnoissa vuokrat määritellään omakustanneperiaatteen mukaisesti. Lisää tietoa vuokranmäärityksestä saat Aran sivustolta.

Vuokranmaksu VVO:lta siirtyvissä asunnoissa vuoden 2016 alussa:

  • Tammikuussa 2016 vuokra maksetaan samalle pankkitilille ja samalla viitteellä kuin aiemminkin. Saajaksi merkitään VVO Asunnot Oy.
  • Helmikuussa 2016 vuokra maksetaan samalle pankkitilille ja samalla viitteellä kuin aiemminkin. Saajaksi merkitään Sivuston Vounamo Oy.

Helmikuussa lähetämme teille kotiin uudet maksutiedot. Maaliskuussa 2016 ja siitä eteenpäin vuokra maksetaan uusilla, helmikuussa lähetetyillä maksutiedoilla.

Vuokranmaksuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä 12.1.2016 alkaen vuokravalvonta@ysaatio.fi.

Huomioithan, että suoramaksu ja e-lasku toimivat vielä tammikuussa, mutta helmikuussa suoramaksu- ja e-laskusopimukset eivät ole käytössä. Kiinteistön huolto jatkuu toistaiseksi ennallaan. Y-Asunnot tiedottaa isännöinnin muutoksista ja uusista yhteystiedoista porraskäytävien ilmoitustauluilla.


Mitä mieltä olit aiheesta?