Uuteen kotiin Olariin

Nuorisoasumiseen tarkoitettu Keelkorvenkuja 3 valmistuu Espoon Olariin 1.3.2019. Talossa on yhteensä 57 uutta vuokrakotia.

M2-Kodit_Keelkorvenkuja3_3D_600x450
Keelkorvenkuja 3, Olari, Espoo.

Keelkorvenkuja 3:n asunnot on tarkoitettu 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille. Asunnoissa saa asua siihen asti, kun täyttää 35. Nelikerroksiseen hissilliseen taloon valmistuu 57 huoneistoa, joista 45 ovat yksiöitä, loput kaksioita ja kolmioita. Asunnot ovat kooltaan 25–61 m2.

Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, laminaattilattia ja laatoitettu kylpyhuone. Huoneistot on varusteltu laadukkailla ja aikaa kestävillä pintamateriaaleilla. Jokaiseen huoneistoon kuuluu astianpesukone sekä kylpyhuoneessa paikka pyykinpesukoneelle. Asukkailla on lisäksi yhteiskäytössä pyykkitupa, sauna, ulkoiluvälinevarasto sekä kerhotila. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma irtainvarasto.

Huoneistot ovat täysin savuttomia, myös parveketupakointi on kielletty. Pihapiiristä löytyy asukkaiden käyttöön erillinen tupakointipaikka. Pihalta löytyy myös oleskelualue sekä lapsille leikkialue. Taloyhtiöllä on 29 autopaikkaa.

M2-Kodit_Keelkorvenkuja3_3D-sisä_600x450
1 h+kt -huoneistotyypin olohuone eteisestä. Arkkitehdin visualisointi.

Vuokraan sisältyy DNA:n 10 Mbit/s laajakaistayhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk. Vesimaksu tasataan kaksi kertaa vuodessa. Lemmikit ovat taloon tervetulleita.

Olarista on hyvät kulkuyhteydet muualle pääkaupunkiseudulle sekä julkisilla että omaa autoa käyttäen. Lähin bussipysäkki on vain 300 metrin päässä ja Länsimetrolle on matkaa vajaat kolme kilometriä. Autoilijalle Länsiväylä ja Turunväylä sekä Kehä 2 ovat lyhyen ajomatkan päässä. Olarin kattavat päivittäispalvelut, päiväkodit ja koulut ovat kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Iso Omenaan on 2,5 kilometriä. Läheltä löytyy myös uimahalli sekä useampi kuntosali. Espoon Keskuspuiston ulkoilumaastot sekä frisbeegolfrata löytyvät melkein takapihalta.

Haku asuntoihin oli 3.12.–16.12.2018. Teemme asukasvalinnat hakuaikana tulleiden hakemusten perusteella. Tämän jälkeen kohteeseen on jatkuva haku. Huomioittehan, että asuntonäyttö järjestetään vain asuntotarjouksen saaneille hakijakunnille.

Keelkorvenkuja 3:n huoneistot

HuoneistotyyppiHuoneistojaVuokraPohjapiirros3D-mallinnus
1 h+kt, 25,0 m23 kpl502-512 €Avaa pohjapiirrosAvaa 3D-mallinnus
1 h+kt, 25,0 m23 kpl502-512 €Avaa pohjapiirrosAvaa 3D-mallinnus
1 h+kt, 29,0 m219 kpl542-558 €Avaa pohjapiirrosAvaa 3D-mallinnus
1 h+kt, 29,0 m220 kpl542-558 €Avaa pohjapiirrosAvaa 3D-mallinnus
2 h+kt, 40,0 m23 kpl614-626 €Avaa pohjapiirrosAvaa 3D-mallinnus
2 h+kt, 40,0 m23 kpl614-626 €Avaa pohjapiirrosAvaa 3D-mallinnus
3 h+kt, 61,0 m23 kpl842-849 €Avaa pohjapiirrosAvaa 3D-mallinnus
3 h+kt, 61,0 m23 kpl842-849 €Avaa pohjapiirrosAvaa 3D-mallinnus

Espoossa asut lähellä luontoa

Asuminen Espoossa on erilaista moniin Suomen kaupunkeihin verrattuna, sillä alueiden väliset erot ovat Espoossa suuria. Matinkylä, Leppävaara ja Tapiola ovat aitoja, vilkkaita kaupunkikeskustoja bisnesalueineen ja kauppakeskuksineen, kun taas lännessä ja pohjoisessa eletään keskellä idyllistä maalaismaisemaa. Espoon kaikkia alueita yhdistää lyhyt etäisyys luonnonrauhaan ja loistavat liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Löydät M2-Kodeilta eri kokoiset vuokra-asunnot Espoossa monelta eri asuinalueelta.

Yksityisautoilusta tunnettu Espoo sopii nykyään pyörätieverkostonsa ansiosta hyvin myös aktiivisille pyöräilijöille sekä koiranomistajille. Lähijunien, bussien sekä Länsimetron ansiosta myös julkinen liikenne toimii, eikä omaa autoa välttämättä tarvita arjessa. Vuokra-asunto Espoosta kannattaa valita alueelta, josta on kohtuullinen matka töihin tai kouluun.

Espoossa on kattavat palvelut ja useita suuria kauppakeskuksia, moottoriteiden varsilla sijaitsevia suurten kauppojen keskittymiä sekä toinen pääkaupunkiseudun Ikea-liikkeistä. Kulttuurielämä ei Espoossa ole yhtä vireää kuin Helsingissä, mutta perinteikkäästä Tapiolasta löytyy muun muassa teatteri ja erittäin tasokas valtion taidemuseo Emma, jossa on vaihtuvia modernin taiteen näyttelyitä. Espoon keskustassa on paljon hallinnollisia palveluita sekä vanha, kaunis kivikirkko. Asuminen Espoossa ei siis varmasti käy tylsäksi, sillä jokaiselle löytyy kyllä tekemistä mieltymyksistä riippumatta.

Merta, järviä ja uusinta tekniikkaa Espoossa

Tiesitkö, että Espoossa on myös palanen aitoa erämaata? Nuuksion kansallispuistossa on soita, järviä ja metsälampia sekä mahdollisuus telttailla tai yöpyä eräkämpässä. Kaikki kaupungin metsät, rannat, järvet ja saaret tarjoavat asukkaille ainutlaatuiset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja ulkoiluun. M2-Kodeilla on asuntoja Espoossa muun muassa Saunalahdessa, Nöykkiössä ja Latokaskessa, jotka ovat kaikki rauhallisia ja luonnonläheisiä alueita.

Espoossa on runsaasti yritystoimintaa ja uudisrakentamista. Kaupungin ilmapiiri on nuorekas ja teknologiamyönteinen pitkän teekkariperinteen ja sinne asettuneiden start up -yritysten vuoksi. M2:lla on vuokra-asuntoja Espoon uusilla asuinalueilla kuten Suurpellossa sekä nopeasti kehittyvissä Leppävaarassa ja Matinkylässä, johon on metroyhteys.

Millaiseen asuntoon muuttaisin Espoossa?

Vuokra-asunto Espoossa kannattaakin valita alueelta, jossa kiinnostavimmat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä, oli se sitten lenkkeilyä, tennistä, uimista tai hiihtoa. Työmatka kannattaa miettiä niin, ettei siitä muodostu kohtuuttoman pitkä ja etsiä vuokra-asunto mahdollisimman läheltä työpaikkaa tai näppärien kulkuyhteyksien päästä. Monet suuret yritykset toimivat Espoon isoissa liikekeskittymissä, kuten Matinkylässä, Leppävaarassa ja Keilaniemessä.

Lapsiperheiden lisäksi eläkeläiset ja opiskelijat ovat aina viihtyneet Espoossa. Muun muassa Matinkylässä ja Leppävaarassa on hyvät palvelut opiskelijoille. Jos opiskelet tai työskentelet Otaniemessä tai Aalto-yliopistossa, kannattaa valita asunto alueelta, josta on suorat ja nopeat kulkuyhteydet sinne.

M2-Kodeilla on paljon erilaisia vuokra-asuntoja Espoossa, joten hakemuksen tekeminen kannattaa. Vuokra-asunto Espoossa voi olla joko upouudessa kerrostalossa tai rivitalossa, jossa on oma piha. Rivitaloasunnot sopivat erityisen hyvin koiranomistajille. Löydät kaikki M2-Kotien Espoossa sijaitsevat talot ja vapaat asunnot vuokra-asunnot -osiosta. Valitse siis itsellesi parhain asumismuoto ja nauti asumisesta Espoossa!