Espoossa asut lähellä luontoa

Asuminen Espoossa on erilaista moniin Suomen kaupunkeihin verrattuna, sillä alueiden väliset erot ovat Espoossa suuria. Matinkylä, Leppävaara ja Tapiola ovat aitoja, vilkkaita kaupunkikeskustoja bisnesalueineen ja kauppakeskuksineen, kun taas lännessä ja pohjoisessa eletään keskellä idyllistä maalaismaisemaa. Espoon kaikkia alueita yhdistää lyhyt etäisyys luonnonrauhaan ja loistavat liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Löydät M2-Kodeilta eri kokoiset vuokra-asunnot Espoossa monelta eri asuinalueelta.

Espoo sopii myös pyöräilijälle

Yksityisautoilusta tunnettu Espoo sopii nykyään pyörätieverkostonsa ansiosta hyvin myös aktiivisille pyöräilijöille. Lähijunien, bussien ja metron ansiosta myös julkinen liikenne toimii, eikä omaa autoa välttämättä tarvita arjessa. Vuokra-asunto Espoosta kannattaa valita alueelta, josta on kohtuullinen matka töihin tai kouluun.

Espoossa on kattavat palvelut ja useita suuria kauppakeskuksia, moottoriteiden varsilla sijaitsevia suurten kauppojen keskittymiä sekä toinen pääkaupunkiseudun Ikea-liikkeistä. Perinteikkäästä Tapiolasta löytyy muun muassa Espoon kaupunginteatteri ja museokeskus Weegee, jonka taidemuseo Emmassa on vaihtuvia modernin taiteen näyttelyitä.

Espoon keskustassa on paljon hallinnollisia palveluita sekä Espoon tuomiokirkko, joka on vanha, kaunis kivikirkko.

Asuminen Espoossa ei siis varmasti käy tylsäksi, sillä jokaiselle löytyy tekemistä!

Merta, järviä ja yliopistoelämää Espoossa

Tiesitkö, että Espoossa on myös palanen aitoa erämaata? Nuuksion kansallispuistossa on soita, järviä ja metsälampia sekä mahdollisuus telttailla tai yöpyä eräkämpässä. Kaikki kaupungin metsät, rannat, järvet ja saaret tarjoavat asukkaille ainutlaatuiset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja ulkoiluun.

M2-Kodeilla on asuntoja Espoossa muun muassa Saunalahdessa, Nöykkiössä ja Latokaskessa, jotka ovat kaikki rauhallisia ja luonnonläheisiä alueita.

Espoossa on runsaasti yritystoimintaa ja uudisrakentamista. Espoo on myös yliopistokaupunki: Aalto-yliopiston jatkuvasti kehittyvä kampus sijaitsee Otaniemessä. Kaupungin ilmapiiri on nuorekas ja teknologiamyönteinen pitkän teekkariperinteen ja alueelle asettuneiden start up -yritysten vuoksi.

M2-Kodeilla on vuokra-asuntoja Espoon uusilla asuinalueilla, kuten Suurpellossa sekä nopeasti kehittyvissä Leppävaarassa ja Matinkylässä, johon on metroyhteys.

Millaiseen asuntoon muuttaisin Espoossa?

Vuokra-asunto Espoossa kannattaa valita alueelta, jossa kiinnostavimmat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä, oli se sitten lenkkeilyä, tennistä, uimista tai hiihtoa.

Työmatka kannattaa miettiä niin, ettei siitä muodostu kohtuuttoman pitkä ja etsiä vuokra-asunto mahdollisimman läheltä työpaikkaa tai näppärien kulkuyhteyksien päästä. Monet suuret yritykset toimivat Espoon isoissa liikekeskittymissä, kuten Matinkylässä, Leppävaarassa ja Keilaniemessä.

Lapsiperheiden lisäksi eläkeläiset ja opiskelijat ovat aina viihtyneet Espoossa. Muun muassa Matinkylässä ja Leppävaarassa on hyvät palvelut opiskelijoille. Jos opiskelet Aalto-yliopistossa tai työskentelet Otaniemessä, kannattaa valita asunto alueelta, josta on suorat ja nopeat kulkuyhteydet sinne.

M2-Kodeilla on paljon erilaisia vuokra-asuntoja Espoossa, joten hakemuksen tekeminen kannattaa. Vuokra-asunto Espoossa voi olla joko upouudessa kerrostalossa tai rivitalossa, jossa on oma piha. Rivitaloasunnot sopivat erityisen hyvin koiranomistajille.

Tutustu Espoon vuokra-asuntoihimme ja hae jo tänään!