Pohjakuva

Tulisuontie 5

Roihuvuori, 00820 Helsinki

Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
45,5 m²
Vuokra
882 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
3

Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Roihuvuori on viihtyisä asuinalue Itä-Helsingissä. Alue on erityisen tunnettu japanilaistyylisestä kirsikkapuistostaan, jonka kukintoja voi ihailla toukokuisin vietettävässä Roihuvuoren Hanami-juhlassa. Alueelta löytyvät myös monipuoliset palvelut, kuten ruokakauppa, kirjasto, koulu ja päiväkoti sekä kirkko. Matka Tulisuontieltä Helsingin keskustaan taittuu julkisilla kulkuvälineillä reilussa puolessa tunnissa. Marjaniemen uimaranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Marjaniemen läheisyydessä sijaitseva vaaleasävyinen kerrostalo. Pihalla on viihtyisä grillikatos ja lapsille leikkipaikka. Asukkaiden yhteiskäytössä on maksuton pesutupa.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2019. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Tulisuontie 5, Roihuvuori, 00820 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
93
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kuntosali
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 93000 € group 133000 € groups 216000 € 4x person 221000 € 5x person 226000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Helsinki

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.