Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Mannisenrinne 14

Palokka, 40270 Jyväskylä

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
36 m²
Vuokra
601 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.10.2024
Sijaintikerros:
2

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Mannisenrinne 14 on vuonna 2020 valmistunut kohde, jossa on kaksi taloa ja yhteensä 48 asuntoa. Talot ovat ainutlaatuisia, ollen Suomen ensimmäiset kokonaan massiivipuurunkoiset kerrostalot.

Talossa on erinomaiset yhteistilat. Molemmista taloista löytyy irtaimistovarastot ja lastenvaunuvarasto. B-talosta löytyy lisäksi talopesula, kuivaushuone sekä viihtyisät sauna ja asukastila, jotka ovat molempien talojen asukkaiden käytössä.

Vuokraan sisältyy DNA:n 50 M internet-yhteys ja talopesulan käyttö. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta.

Sähkötolpallisia autopaikkoja löytyy 30. Autopaikoista yksi on liikuntaesteisille ja neljä sähköautopaikkoja. Taloissa on hissit. Kohde on savuton. Lemmikit ovat tervetulleita.

Palokka asuinalueena

Mannisenrinne kuuluu Palokan alueeseen, joka on yksi Jyväskylän vetovoimaisimpia ja nopeimmin kasvavia alueita yli 14 000 asukkaallaan. Alueella on monipuoliset palvelut, kuten Mankolan koulu sekä useita päiväkoteja. Palokan kauppakeskus tarjoaa laajan valikoiman ostosmahdollisuuksia. Mannisenrinne sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, ja alueelta on hyvät liikenneyhteydet, kuten bussiyhteydet keskustaan ja muualle kaupunkiin.

Palokkajärven ranta tarjoaa uimarannan ja muita ulkoilumahdollisuuksia lähistöllä. Mannisenrinne tarjoaa viihtyisän ja luonnonläheisen ympäristön järvimaisemien äärellä sekä kattavat palvelut, mikä tekee siitä erinomaisen paikan asua kaikenikäisille.

Mannisenrinne 14 asunnot

Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita ja kooltaan 36—67,5 m2. Huoneistot on varusteltu laadukkailla ja aikaa kestävillä pintamateriaaleilla sekä huoneistokohtaisella ilmanvaihdolla. Jokaisessa huoneistossa on astianpesukone, keraaminen liesi, lautaparketti ja laatoitettu kylpyhuone, jossa on paikka pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Talon tiedot

Sijainti
Mannisenrinne 14, Palokka, 40270 Jyväskylä
Asuntojen lukumäärä
48
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula
Tutustu taloon

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Jyväskylä

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 41000 € group 50000 € groups 67000 € 4x person 77000 € 5x person 87000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita yksiöitä Jyväskylä

Huhta 9a

40340 Jyväskylä

34,5 m², 1H+KT , 3. krs 555 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.