Grillit huurussa – saako parvekkeella grillata?

Sähköllä grillatessa on hyvä varmistaa etteivät makkarat pala pohjaan ja aiheuta mahdollisia savuhaittoja naapureille.


Loistavaa kevättä! Kesän ja kärpästen saapuessa grillit kaivetaan talven kätköistä loihtimaan mitä maukkaimpia herkkuja. Grillaus kuuluu oleellisena osana yhteisöllisyyteen. Samalla tavataan kavereita ja tuttuja nauttien hyvästä ruuasta, seurasta ja ihanasta Suomen suvesta.

Grillaaminen on myös tärkeä osa asumiskulttuuria.

Se kuuluu luonnollisena osana talkoisiin, jolloin nautitaan palanpainiketta pienten askareiden jälkeen. Se tutustuttaa parhaimmillaan myös uudet naapurit vanhoihin ja luo yhteishenkeä taloissamme. Siihen haluamme kannustaa asukkaitamme.

Tätäkin toimintaa tuemme asukasmäärärahoin, joita talotoimikunnat voivat käyttää tarvittaviin hankintoihin. Jos talostanne ei löydy tällä hetkellä aktiivista talotoimikuntaa ja koette sen tarpeelliseksi, pyydämme ottamaan yhteyttä oman talonne isännöitsijään. Hän auttaa teitä toiminnan uudelleen käynnistämisessä ja ehkäpä grillauksen mahdollistamisessa.

Parvekkeella grillatessa turvallisin vaihtoehto on sähkögrilli

Pakollisena muistutuksena lopuksi muutamat pelisäännöt grillaukseen. Ne varmistavat naapurisovun säilymisen sekä turvallisen kokkailun. Näistä syistä joudumme rajoittamaan grillausta esimerkiksi parvekkeilla tai asunnoissa, joissa on yläpuolisia asukkaita. Näissä olosuhteissa ainoa sallittu grillausmuoto on sähkö.

Myös sähköllä grillatessa on hyvä varmistaa etteivät makkarat pala pohjaan ja aiheuta mahdollisia savuhaittoja naapureille. Monissa taloissamme on myös erilliset grillipaikat pihamaalla, joissa on turvallista ja häiriötöntä suorittaa nämä vaativat kesäiset herkkuoperaatiot.

Asuntoa etsimässä? Tutustu M2-Kotien vapaisiin tai vapautuviin asuntoihin.

Tags: ,

Mitä mieltä olit blogipostauksesta?